Új hozzászólás Aktív témák
-
haxiboy
veterán
"Konnyu hozzaszokni a johoz ugytunik.."
Konkrétan én, aki standard Cherry MX-ekhez szoktam, mióta Kailh Deep Sea Silent Pro Box Whale-ket használok, elképzelni sem tudom hogy önként vissza váltanék.
Sok év után elszántam magam hogy befejezzem a Pok3r klónomat hogy legyen egy cipelhető klaviatúrám, abba is tuti valami ilyesmi kerül.
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
"Elmentem a Media Marktba probalkozni,"
De az álmok gyors halált haltak.Az Alza kiállítótermében előfordulnak Keychronok is. Vagy apró, ha nem akarsz túlköltekezni. Esetleg érdemes lehet kivárni egy jó Akko ackiót (szokott menni időről időre), ha a HU ISO nem kötelező.
"Meg a jo draga logitechek is gagyi erzest keltenek."
A Logitech már régóta elég vicc. Leginkább az árképzésnél szokott lenni egy alsó hangon kétszeres szorzó a reálértékhez képest.
"Konnyu hozzaszokni a johoz ugytunik.."
Hát, nem kifejezetten nehéz.
Új hozzászólás Aktív témák
ph Főleg a normál profilra koncentrálva igyekszünk támpontokat nyújtani a vásárláshoz, esetleg meghozni a kedvet az építéshez.
- Diablo IV
- Milyen videókártyát?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- HTPC (házimozi PC) topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen TV-t vegyek?
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- További aktív témák...
- Apple Watch Nike S6 44mm Space Gray LTE, ajándék új szíjakkal, üvegfóliával és ütésálló tokkal!
- BenQ MW523 3D DLP Projektor, 3000 ANSI lumen, 143 óra üzemidő + 2db 3D szemüveg + Ingyen posta
- 16" macbook pro m1pro.
- (új, bontatlan) Kingston 8GB DDR4 3200Mhz CL22 (Foxpost:+1400Ft)
- Új állapotú ASUS TUF Gaming A15 FA507NU - Ryzen 5 7535HS, 15.6FULL HD 144Hz, 1TB SSD, 32GB
- Honor 200 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Vadiúj SSD-k!
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Samsung Galaxy A55 128GB,Átlagos,Adatkábel,12 hónap garanciával
- ÚJ Dell Latitude 14 5450 - 14" FullHD IPS - Intel Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2.5+ év gari
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest