Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Nem tudja garantálni a TSMC a tiltólistás cégek kizárását
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Riasztó topik
- Házimozi belépő szinten
- Hobby elektronika
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- OLED monitor topic
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen videókártyát?
Aktív témák
-
Deathcourier
aktív tag
érdekes topic nem is láttam még :))
-
dubal
csendes tag
Nekem a Wlan hálózatot marhára zavarja a készülék.
-
supercow
őstag
Amikor nagyon benne voltam a WLAN dolgokban azt olvastam, hogy nem célszerű ilyet venni, mert a telefon zavarhatja a wlan kapcsolatot, persze ha a telefon 2.4ghz-en megy. Szóval érdemes előtte meggondolni, illetve utánanézni, ha tervezel wlan hálót otthonra, mert ugyanazt a frekvenciasávot használják. Bár a wlan cuccokat át lehet rakni másik csatornára, de a próbálgatás és a zavar lehetősége önmagában is kellemetlenséget tud majd okozni.
-
_Volkovy_
nagyúr
Oké,köszi az infokat.
-
Bash
őstag
Nekünk vezetéknélküli telefon van itthon már majdnem 3 éve. Ez még egy nagyon régi 900 MHz-en működő VTech masina. Kezdetekben még lenn a pool-nál is működött (kb. 50 méter, és sok fal), de ma már elég gyengécske. Itt a lakásban még tökéletes. Szerintem most már 2.4 GHz-t érdemes venni, de a legjobb az 5.8 GHZ-s Uniden készülék:
[L]http://www.uniden.com/product.cfm?cat=Cordless%20Phones%205.8%20GHz%20Digital[/L]
Ennek nagyon szép, tiszta hangja van, volt alkalmam használni egy párszor. És nem utolsósorban jól is néz ki. A digitális üzenetrögzítő és hívásvárakoztatás már eléggé alap funkciók. -
lesaux
veterán
Mi nagyon szar példányt fogtunk ki. Nem tudom, milyen márka, de kék szín?, m?anyag, és
kinézetre is gagyi. Alig lehet érteni, amit a telefon másik felén mondanak, és teljesen más lesz a
hangszín vagy hogy hívják, szóval nem lehet felismerni hang alapján az illetôt. -
wipes
senior tag
Nekem volt ilyen 2 is itthon régebben, szép meg jóóó, meg kényelmes, de ha rendszeresen és sokat használod, akksi hamar cserére szorul, illetve elég hamar lemerül, az eredeti drága, az utángyártott meg nem húzza sokáig. Nem tudom, minden típusra igaz e, nekem ilyen volt:
[philips aloris] Mondjuk ez réggebbi típus is, de gondolom amelyik háttérvilégításos. még hamarabb lemerül. -
Den
veterán
jó ez, nekünk ilyen van, 3 kagylóval. dect ''szabványut'' vegyél, ez digitális és asszem 1800mhz-en működik. rengeteg extrát tud, leht pl az egyes készülékek közt beszélgetni, tehát mondjuk az egyes készülékről fel tudom hívni a 2-est, 3-ast, persze a hálózat kihagyásával ingyen. van hívásvárakoztatás, hívásátadás, tehát ha híváskor én fölveszem az 1-est, és akit keresnek annál a 2-es van akkor át tudom tenni a hívást a 2-esre, stb...
akkuról megy a miénkben 2 ceruza akku van. -
_Volkovy_
nagyúr
Hi!
Remélem érthető:tehát rendes vezetékes telefon,csak a kagyló és a készülék között már nincs madzag(lehet vele mozogni a szobában).
Szóval jók ezek?Van esetleg valakinek ilyen?Pl Matáv akciósan most 10.000-ért ad egyet.Az érdekelne főleg hogy milyen átvitelt használ,és hogy elemes-e,vagy töltős,vagy milyen.
Az is fontos hogy nagyobbacskák legyenek rajta a gombok,és legyen háttérvilágítása.
Mindez minél olcsóbban..
Túl nagyok az igényeim vagy van ilyen készülék?
Köszi a válaszokat!
Aktív témák
Hirdetés
- Spórolós topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Subaru topik
- Nem tudja garantálni a TSMC a tiltólistás cégek kizárását
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- LEGO klub
- Teljes stratégiaváltással megy neki az európai piacnak a BYD
- Riasztó topik
- Elindult a Marathon zárt alfa tesztje
- Retro teló rajongók OFF topicja
- További aktív témák...
- Apple IPhone 13 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,24 hónap garanciával
- Samsung Galaxy Note 20 Ultra 5G 256GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Bomba ár! HP EliteBook 850 G1 - i5-4GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W10 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Újszerű ASUS ZenBook 14 UM3402 -14" 2.8K OLED 90Hz -Ryzen 5 5625U - 16GB -512GB - 1,5 év garancia
- AKCIÓ! Apple Macbook Air 13" M3 2024 24GB RAM 1TB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! Lemezes Playstation 5 Slim , Ajándék letőlthető játékkal!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest