Új hozzászólás Aktív témák

• moli.hu

őstag

Ket hete voltam nyaralni a G3S-sel, es nagyon elegtelen volt, amit nyujtott: eddig is fagyott, ha a wifi elaludt (ez a szeriahiba), amin segitett is a wifi allando ebren tartasa a megnevezett apppal, de igy ugye lemerul 1 nap alatt, akkor is, ha nem nyulsz hozza. Ezzel tudtam elni, eleg kompromisszum-kesz vagyok. De most a nyaralas alatt kiderult, hogy akkor is fagy, ha a gps van bekapcsolva, mert trackeltem az utvonalat. Ezt, ugye otthon nem csinalom, ezert nem derult ki eddig. Probalkoztam mindennel, masik tracker apppal, az antennak be-/lekapcsolasanak kulonbozo kombinacioival (repulo mod, bluetooth, minden), egyik se segitett. Igazabol en kezdek arra gondolni, hogy ez a wifi-alvas-fagyas nem szoftveres problema, es szigoruan veve nem is hardveres (forrasztasos, stb), hanem elektromagneses-mezo-arnyekolasi problema. Az antennakat (legyen az wifi vagy gps) "tulvezerli" valami?

Plusz ehhez jon az, amit nemreg irtam, hogy az erintesre is egyre debilebben reagal.
    Plusz a nyaralason masik telefont hasznaltunk a kamerazasra (csakis a csaladnak instant megosztani, amugy van dedikalt fenykepezogep), mert a keszulekek kozul ez volt a leggyengebb.
    Es a navigalasra is, a fentebb irt gps-probelma miatt.
    Magyarul total alkalmatlan volt a keszulek, es csak a sajat adataim kezelesere (hireim olvasasa, stb) hasznaltam, amugy masik mobiltelefon latta el a lenyegi reszt.

Plusz az elmult evekben szamomra kiderult, miutan az asszony a mobil melle kapott egy tabletet, hogy androidon bizony problemas az egy fiok-tobb keszulek feallas (a keszulekekre telepitett appok egymas kozt nem kommunikalnak, ha valami nem a felhobe dolgozik (pl google appok), akkor minden egyes keszulekeden kulon-kulon kell minden beallitast ujra-es-ujra elvegezni (pl budapest menetrend, de akar egy migren- vagy menstruacio-napolozo, esatobbi) Ez rohadt nehezkes.), szoval latva az asszonyt szamomra kiderult, hogy en nem fogok a telefonom mellett otthon kulon tabletet hasznalni, hanem egy keszuleken, a telefonon intezek minden androidos dolgot, ezert hat jo lenne egy nagyobb kijelzo.

Ezek raebresztettek arra, hogy valtani kell. A Xiaomi Redmi Note 2 mellett dontottem.

Mivel a G3S fagy, ezert nem tudom a csaladon belul se elosztogatni, igy kesobb utananezek, hogy mire lehet hasznalni otthon folyamatosan tapolva szerverkent, webkamerakent vagy hasonlo.

Új hozzászólás Aktív témák