-
PROHARDVER!
JIAYU G2F
Új hozzászólás Aktív témák
-
menyuskahh
tag
válasz
zoliteso #2885 üzenetére
Ha CWM-ben csinálsz egy backupot az aktuális romodról, ami papírcímkés esetben gondolom 0.2.6 vagy 0.3.6.
Backup után simán install zip from sdcardal felrakod pl a 0.8.5ös romot, újraindul a teló és elméletben nem fog menni az alsó gombsor, illetve nagyon rosszul fog érzékelni a touchod. És kernelt pedig úgy cserélsz, hogy kikapcsolod a telefonod, belépsz CWM-be (nekem sajnos csak adb-n keresztül sikerült) majd CWM-en keresztül backup & restore, majd fontos hogy advanced restore, és advanced restoreval visszaállítod a Boot részt a procedúra elején készített backupból ugyanis a boot rész tartalmazza a kernelt.Visszább voltak leírások, illetve kernelgyűjtemény cappa által, sajnos nem olvastam végig, ott amúgy minden egyes kernel megtalálható, illetve ott van más jellegű leírás is, szerintem azokkal a csomagokkal csak simán cwm-en keresztül install zip from sdcard és kész is. (de ez nem 100%)
Ha bármit nem értesz vagy elakadsz írj nyugodtan!
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- PROHARDVER matricás ház ingyen elvihető
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Lenovo Legion Slim 5 83DH002EHV Notebook AMD RYZEN 7 8845HS , 32 GB , 1TB , RTX 4060 , 16 WQXGA
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest