Hirdetés
- Valami baja van a tápomnak
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Milyen házat vegyek?
- CES 2026: nagyon szeretné kézikonzolokban látni a Panther Lake-et az Intel
- Gaming notebook topik
- Milyen alaplapot vegyek?
- Videószerkesztés
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
Új hozzászólás Aktív témák
-
cigam
titán
válasz
ledgeri
üzenetére
Látod: Viszont a Bitwarden felhőben tárolt adat miatt jobb
Mások meg nem bíznak a felhőben, és ragaszkodnak a helyben tárolt fájlokhoz, mert nekik az a jobb. Nagyon szubjektív.
Köszi hogy ennyire nem értesz, mert természetesen nem a papír, ceruza, és a biztonsági kulccsal védett, titkosított megoldások közé tettem egyenlőséget. Két jó minőségű megoldás volt szembeállítva a kérdésben. Erre válaszoltam.
Vagy szerinted a Bitwarden SHA256 algoritmusa biztonságosabb (értsd "jobb") mint az AceBit SHA256 algoritmusa? Feleslegesen kelted a feszkót az "okoskodásoddal".baloo79
Lehet félreérthető voltam, natívan futó program nincs rá. Böngészőbe épülő bővítmény létezik. pl. [link] Szerintem így Linux-on is használható.
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Apple iPhone 14 Pro / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku : 87%
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B450 R5 2600X 8GB DDR4 250GB SSD 120GB SSD GTX 1050Ti 4GB Gamdias Argus E1 400W
- Microsoft Surface Laptop 5 13,5" Fekete i7-1265U 16GB 512GB magyarbill 1 év garancia
- ÚJ! AKRacing Arctica gamer szék
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest