-
PROHARDVER!
● ide várjuk a Prohardver! lapcsaláddal kapcsolatos fejlesztési javaslatokat
● a bugokat, hibákat ne itt, hanem a Bugok a PH! lapcsalád oldalain topikban jelezzétek!
Aktív témák
-
válasz
Sk8erPeter #11758 üzenetére
hát ha így hívják ami itt a legalsó/legfelső hsz alatt/felett van akkor igen
-
lehet már volt róla szó, de marha idegesítő, hogy a mobil oldalon nem lehet a topikból közvetlenül visszaugrani a fórumtémába, csak az összes fórum listájához, majd onnan ismét a fáradt gőzbe/akármibe. nem lehetne linkesíteni az amúgy is ott lévő fáradt gőz/akármi feliratot az oldal tetején?
-
nekem a prohadver interaktív nevű alfórumról jutott eszembe, hogy azt meg lehetne-e csinálni, hogy ez mobilarena, it.café, stb.. interaktívként jelenjen meg, ha ezekről az oldalakról böngésszük a fórumot?
-
mit szólnátok, ha az adatlapon lenne lehetőség mondjuk egy darab topik linkelésére? így aki valamelyik topik elszánt híve, az berakhatná az adatlapjára, illetve akinek van, az linkelhetné mondjuk a blogját (nem a logoutosra gondolok)
-
Biztosan kérdezték már, de ma felvetődött, hogy miért kell állandóan újból bejelentkezni. Pl az sg fórumon sosem léptet ki a rendszer. Ez megoldható, vagy a a ri/os motorban nincs ilyen funkcióa? Persze nem zavaró, csak érdekel, hogy mivel járna egy ilyen bevezetése.
-
Hali!
Szerintem hasznos újítás lenne ha belépünk valamilyen ''RE'' topikba (hír, teszt), akkor a topik elején lenne valahol egy link, ahonnan elérjük a hírt, tesztet. Ez fordítva már megvan, szerintem jó lenne, ha így is meg lenne csinálva
Szerintetek?
köszi
mod: persze eddig nem találtam meg az ''eredeti hír'' gombot, de így, hogy megírtam ezt a hsz-t egyből kib@szta a szemem. bocsi, ha gondoljátok törölhetitek.
[Szerkesztve] -
heló mindenki és heló Parci! arra a most felmerült kérdésemre szeretnék választ kapni, hogy miért is indult el az apróhirdetések rovat? ugyebár ha valaki számtech cuccot szeretne eladni, annak ott a hardver piac, aki meg mást, annak meg ott a bolhapiac. így tényleg abszolút kíváncsiságból, milyen célt szolgál az apróhirdetések rovat? válaszodat köszönöm
Aktív témák
Hirdetés
- HP ProDesk 600 G2 Mini PC (i5,16GB, 256GB+1TB, Win10) Csere/Beszámítás!
- ÚJJ !! 850.000 Ft helyett - M4 iPad Pro 13" 512 GB WIFI + Cellular - 90 Apple Garancia
- Apple Magic Keyboard iPad Pro 12,9" 2021 (6th Gen), fekete - HU / Apple Pencil 2
- Cooler Master ma824 stealth . D15 killer :D
- Utolsó darab - 1M helyett - MacBook Pro Retina 14 M4 - 10C CPU / 10C GPU / 24 GB RAM / 1 TB - MAGYAR
- AKCIÓ! Gigabyte H510M i5 10400F 32GB DDR4 512GB SSD RX 5700 8GB Zalman Z9 Zalman 500W
- Dell Precision 5560, 5550, 3561 i7, 10-11. gen. Nvidia 4k Touch, gar
- Lenovo Thinkpad x1 carbon 6 i7-8650u 8. gen 4 mag 8 szál. 16GB a legjobb üzleti.
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- TAVASZI RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest