- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Milyen pendrive-ot vegyek?
- Gaming notebook topik
- CES 2025: társnak tervezett robotokat prezentált a Realbotix
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
-
PROHARDVER!
● ide várjuk a Prohardver! lapcsaláddal kapcsolatos fejlesztési javaslatokat
● a bugokat, hibákat ne itt, hanem a Bugok a PH! lapcsalád oldalain topikban jelezzétek!
Új hozzászólás Aktív témák
-
ekkold
őstag
válasz Dißnäëß #22658 üzenetére
Attól még, hogy neked csak utánvétel felel(ne) meg egy eladó termék, de az eladó nem küldi el úgy, nem kellene törölni a hirdetést, mert lehet, hogy más valaki simán elmegy érte mondjuk személyesen - mert neki közel van. Az is lehet, hogy mondjuk valaki már ismeri az eladót, esetleg vásárolt már tőle máskor is, megbízhatónak tartja, ezért számára nem okoz problémát az előre utalás sem.
Ha az ilyen hirdetéseket töröltetni akarnád, az kicsit olyan hozzáállás, hogy "ha nem lehet valami az enyém, akkor másé se legyen..." ami azért eléggé nem szép dolog.http://skory.gylcomp.hu/ http://www.skory.z-net.hu/ https://skori.hu/ https://skori.spacetechnology.net/
-
MODERÁTOR
-
sandró60
addikt
válasz Dißnäëß #21330 üzenetére
Üdv!
Hol tudom a negatív értékelést kezdeményezni egy olyan "vevő"aki a megbeszéltek ellenére nem teljesítette a megállapodásunkat.
Konkrétan több,mint 2 hétig félre tettem a vevő által kért terméket,mégse vette meg.Egy elnézést se írta.Pedig ide a PH-ra be volt jelentkezve. -
Szabi®
addikt
válasz Dißnäëß #21330 üzenetére
Az elmúlt 7 évben kötöttél 68 üzletet, és volt hogy neked utaltak, nem látom régebbről ezt a kérdésedet hogy zavart volna. Most hogy neked kellene utalnod, azt kifogásolod, hogy 4 értékelése van a másik félnek . . . Neked nem volt soha "csak" 4 értékelésed ? Most lenne jó, ha lenne egy kis önreflexiód, akkor látnád át egészében ezt . . .
-
Szabi®
addikt
válasz Dißnäëß #21327 üzenetére
Érdekes hogy a rögtönzött érved csak egy "hőbörgés" szóra futja . . .
Az oldal ingyenes regisztrációt biztosít, ingyenes hirdetési lehetőséggel, egy utánvétes üzleti bonyolítás miért zárja ki a csalás lehetőségét ? Nem küldhetek féltéglát utánvéttel ? Egyébként előreutalásnál megkapsz egy olyan fontos adatot a vevőről/eladóról ha csalás áldozata leszel, még könnyebben utána is tudnak menni, de erre te is biztos gondoltál . . ." (most épp én vennék)"
Hmmm . .. .Amikor te vennél, akkor működjön úgy, hogy az utánvét legyen a prior, értem . . . Ugye minden szentek maga felé hajlik a keze, de kihagytad a képletből, ha számodra kényelmetlen egy üzleti lehetőség, abba nem kötelező belemenned. Ez a felület nem "bolt".
-
macilaci78
nagyúr
válasz Dißnäëß #21327 üzenetére
Önvédelemből, a lapcsalád nyilván nem támogatja a mások megkárosítását. Például előre utalás könnyen ad visszaélésre lehetőséget.
Bár személy szerint nem értem, az utánvét mitől biztonságosabb. Teszem azt, ha én GTX 4080-nak hívom az építőanyagot (tégla), akkor azt rakom a csomagba.Ha minden kötél szakad, nem kell félni az akasztástól!
-
-
félisten
válasz Dißnäëß #19174 üzenetére
Az ő felületük, azt csinálnak vele, amit akarnak.
Ha földbe akarják állítani, bele fogják.Az viszont érthető, és üzemeltetőként frusztráló, hogy minden hír alatt, amibe bele lehet valahogy szuszakolni a politikát, már az első 10 hsz-ben bele fogja néhány tehetséges, ami még több hasonló kommentet szül, és a topik teljesen átcsapódik offba, abba a fajtába, ami már moderártort is igényel - amire pedig erőforrás nincs.
A másik az, hogy kifejezetten tré érát élünk meg épp, nagyon, nagyon borús az ország politikai klímája és külső megítélése is, ami értelemszerűen bennünk, magyarokban is sok feszültséget kelt, és igényel egyfajta átlag feletti tudatosságot, hogy ezt a hangulatot ne vigyük bele mindenbe, amit kommentelünk.
Amit meg kell tennünk a PH közösség érdekében is.Ja, a politika topik továbbra is létezik, ha jól tudom. Tehát ha egy cikk / hír megihlet, hozzászólsz a téma technikai aspektusához, és a következő sorba beírod, hogy a politikai részéhez a politika topikban írsz, így aki azt vitatná meg veled, mehet oda, aki a technikai részét, az maradhat ontopik.
-
MODERÁTOR
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpársportok
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Építő/felújító topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Milyen pendrive-ot vegyek?
- AliExpress tapasztalatok
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...
- Akció! Dell Latitude E5430 laptop (14/i5-G3/4GB/320HDD/AkkuX) - 1 év garancia, 27 % számla
- ASUS ROG STRIX SCAR III makulátlan állapotban, GTX 1650, 16Gb Ram, 512SSD, i5 9300H, 120hz, AuraSync
- VADI új MacBook Air M3 15" 8/10/16 16GB 256GB 3év gar, MAGYAR BILLENTYŰZET!
- Akció! Dell Latitude E6420 laptop (14/i5-G2/8GB/128SSD) - 1 év garancia, 27 % számla
- Csere-Beszámítás! Felsőkategóriás számítógép játékra! I7 13700K / RTX 3090 / 32GB DDR4