-
PROHARDVER!
● ide várjuk a Prohardver! lapcsaláddal kapcsolatos fejlesztési javaslatokat
● a bugokat, hibákat ne itt, hanem a Bugok a PH! lapcsalád oldalain topikban jelezzétek!
Aktív témák
-
ArchElf
addikt
válasz
Winner_hun #6844 üzenetére
Értem én, csak az nem világos, minek bekezdést használni - ami befoglaló html elem - sima sortörés helyett - ami egyedülálló elem. Ha már valaki mindenféleképp bekezdést szeretne - aminek amúgy a fórum jelenlegi állapotában szerintem sok értelme nincs -, akkor legyen egy explicit P gomb is erre...
A jelenlegi megoldás nem szerencsés és elég értelmetlen is. Egyrészt, hogy nem lehet látni alapból a bekezdések kezdetét és végét szerkesztéskor. Ezen felül ráadásul nem lehet bekezdés szintű formázást megadni, ami a bekezdés egyetlen értelmes előnye a sortöréssel szemben.
Ja és a linkelt post 2007 szeptemberi. Erre mondom azt, hogy 1000 éves...ttower: egyszerűen el kellene felejteni ezt a paragrafusozgatást. Szükségtelen és a drága helyet is foglalja a szerveren
AE
Aktív témák
- Eredeti Lenovo 300W töltők - ADL300SDC3A
- PS5 konzolod megvásároljuk: Budapest, Kecskemét, Szeged, Debrecen vagy akár GLS futárt küldünk!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Gigabyte B85-HD3 B85 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Azonnal elérhető, raktáron lévő HPE Aruba switch-ek
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged