Aktív témák
-
lao ce
aktív tag
''Csináltak volna egy külön formot ennek a ''belépés vendégként'' dolognak és lett volna egy hidden adat hogy melyik formban nyomtad meg a ''belépés''-t''
nem lehet tudni, hogy kesobb mi tortenik az oldalakon. en biztos maskent oldottam volna meg. az is valoszinu, hogy feltik ezt a csinos kodot, azert ilyen iszonyu amilyen. mert ilyet veletlenul, meg sietve irni nem lehet. -
lao ce
aktív tag
ja, latom mar 11-eztel itt.
''Mondjuk azt rohadtul nem értem mi a f...nak kellett ezt ilyen bonyolultan megcsinálni... ''
igen, ezt en sem ertem, a legtobb helyen iszonyu javascript kodok vannak. szerintem vagy feltik a nagy js tudomanyt (rohejes), vagy egyszeruen nem tudnak programozni, es innen onnan osszeollozott vackokat hasznalnak. valahogy amiket en irok azok mind pofon egyszeruek, pedig azert van mit csinalniuk. -
lao ce
aktív tag
ez (
<SCRIPT language=JavaScript src=''Vebso HU_elemei/global.js''
type=text/javascript></SCRIPT>
)
egy olyan file amit a cache-edben megtalalhatsz ha az oldalra lepsz, a source nincs az oldalon, hanem csak be van linkelve mint global.js (merthogy tobb oldal is hasznalja feltehetoen). odamentem en is es itt van az Sf function (ha sikerul):
function Sf(fn,bn) {
var f = eval(''document.''+fn);
var a = eval(''document.''+fn+''.elements'');
for (var i=0;i<a.length;i++) {
var e = a[i];
if (e.name == bn) e.value = 11
}
f.submit();
} -
lao ce
aktív tag
nem neztem meg az oldalt, de en azt gondolom, hogy a vebso.hu oldalnak nezd meg a source-at, hogy mi is van irva a aaa... no, mi az mar... a form tag action reszehez. ha ott semmi nincs, akkor a belepes gomb meghiv (vagy oda van irva a gomb moge csunyan) egy javascriptet, es abban allitja be a dolgokat es mond submitot. ezeket masold ki a sajat oldaladhoz.
Aktív témák
Hirdetés
- Egyre jobban hisz az AI-képes szemüvegekben a Meta
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Kuponkunyeráló
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- A Windows 11 lett az úr az asztali PC-k piacán
- 3D nyomtatás
- Azonnali informatikai kérdések órája
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- További aktív témák...
- MacBook Air M1 8/256 92% Aksi szép állapotban
- Apple 20W adapter gyári!!!! Bontatlan!
- Lenovo Thinkpad x13 i7-10610U 32GB RAM 512SSD Érintőkijelző
- Garancia! GAMER PC! Ryzen 5600X / RTX 3070 / B550 / 32GB 3200MHz /1Tb + 512Gb NVMe / 600w!
- iPhone SE2 64GB fekete, gyönyörű újszerű állapotban, 3db van, 85% 92% és 100% akkuval
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Nike Airmax 720 43-as sneaker eladó
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest