- Így nézz tévét 2025-ben: új ajánlások, régi szabályok
- NTFS, exFAT, FAT32 – Melyiket válaszd és miért?
- Házimozi haladó szinten
- GeForce RTX 5050 kártyák az MSI portfóliójából
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- OLED TV topic
- Fujifilm X
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Samsung LCD és LED TV-k
- Milyen videókártyát?
-
PROHARDVER!
JavaScript != Java (A JavaScript nem összekeverendő a Javával, két különböző programozási nyelvről van szó!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Sk8erPeter #3404 üzenetére
Szóval inkább az a lényeg, hogy a klienstől milyen adatok utaznak a szerver felé - nem is állítottam az ellenkezőjét, a PHP csak egy példa volt.
Miért, mi a gond azzal, ha valami totál irreális másodpercenkénti kattintásszámra azt mondjuk, hogy az tuti nem felhasználói kattintásmennyiség? - szerintem ez csak második védelmi vonal lehet, mert gyakorlatilag lehetetlen jó értéket belőni erre. Ha túl kicsire állítod, akkor lehet, hogy nem számol valós kattintást, ha túl nagyra, akkor az már utat nyit a csalásnak.
#3408: igazándiból a csaláson kívül reálisan mi értelme ennek az autoplaynek? Hiszen ha a felhasználó nem kattint rá, akkor nem is akarja megnézni. A Youtube módszere teljesen jogos.
-
válasz
Sk8erPeter #3401 üzenetére
Magába a flash objektumba nem tudsz belenyúlni, de a dolog gyenge pontja egyébként is a PHP-hívásnál van. Személy szerint ebben az esetben azért használnék inkább flasht, vagy appletet, mert abban könnyebben el lehet rejteni olyan titkosító/authentikáló algoritmust, amellyel ki lehet szűrni a mesterségesen generált szerver kéréseket.
Persze a favágó módszer a másodpercenkénti híváslimit beállítása, de az kicsit sérti a szépérzékem.
-
válasz
Sk8erPeter #3398 üzenetére
Bocs, összekevertem egy korábbi hozzászólással, amiben kattintgatós játékhoz kértek segítséget. Mea culpa.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 , 8/128 GB , Kártyafüggetlen
- Fujitsu USB Port Replicator PR09 docking station (1x5K vagy 2x4K felbontás) (DisplayLink)
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- PlayStation Network Card (PSN) ajándékkártyák, egyenesen a Sony-tól!
- Honor Pad X8 64GB, Wi-Fi, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest