- OLED monitor topic
- Milyen monitort vegyek?
- Törölte az idei asztali csúcsprocesszorát az Intel
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Új csodafegyverrel gyorsítaná CPU-it az Intel
- Melyik tápegységet vegyem?
- VR topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
-
PROHARDVER!
JavaScript != Java (A JavaScript nem összekeverendő a Javával, két különböző programozási nyelvről van szó!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lacces
őstag
válasz
Sk8erPeter
üzenetére
Én is kerestem, de én mindig olyan példákat láttam, ahol az időbélyeg "Z" betűre végződött és az kavart is egy kicsit nálam.
De most úgy vagyok vele, hogy csinálok egy webappot (PHP-ban gyorsabb lett volna), ahol mindent a Javascript csinál (oké az adatbázisba beillesztés és lekérdezés az PHP, de csak Json-öt ad és kap) hogy egy kicsit jobban a mélyére ássak. Néha elég fura problémákba futottam bele, amikor Class-sal dolgoztam JS-ben 
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó Samsung Galaxy A55 5G 8/256GB fekete / 12 hónap jótállás
- Apple iPad mini 4 (A1538) 128GB Wi-Fi Asztroszürke
- Új és újszerű 13-14 Gamer, ultrabook, üzleti, 2in1, X360, Touch készülékek kedvező áron Garanciával
- AKCIÓ! 10TB WD Purple Pro SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- ÚJ akksi! GigaAKCIÓ! Lenovo ThinkPad P15 Gen 2 Intel i7-11850H 32GB 512GB Nvidia RTX A3000 1 év gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
De most úgy vagyok vele, hogy csinálok egy webappot (PHP-ban gyorsabb lett volna), ahol mindent a Javascript csinál (oké az adatbázisba beillesztés és lekérdezés az PHP, de csak Json-öt ad és kap) hogy egy kicsit jobban a mélyére ássak. Néha elég fura problémákba futottam bele, amikor Class-sal dolgoztam JS-ben