- Gaming notebook topik
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Először égett le egy újságnál a GeForce RTX 5090
- 3D nyomtatás
- Vezetékes FEJhallgatók
- Google Chromecast topic
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Milyen házat vegyek?
- 5G-s tablet, bírja a strapát, projektor is van benne. Mi kell még?
-
PROHARDVER!
JavaScript != Java (A JavaScript nem összekeverendő a Javával, két különböző programozási nyelvről van szó!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sk8erPeter
nagyúr
válasz
fordfairlane #3581 üzenetére
Annak, hogy belinkeltem, a lényege nem az volt, hogy mennyire "vicceske", vagy sem, meg hogy a forma milyen figurákat mutogat, hogy feldobja az előadását, hanem az, hogy milyen degenerált típuskonverziók történnek JavaScriptben, és ezen senki ne lepődjön meg, ha ilyennel találkozik kódolás során. A mondanivalója pedig pontosan ez volt (ergo volt mondanivalója).
Amúgy nem kell ám magadra venni, mintha személyes sértést mondtak volna neked, hogy a JavaScriptben elég meglepő az, hogy []+[] = empty string, vagy hogy {}+{} = NaN; vagy ez így tök oké?"Tudom, hogy az ún. komoly programozokóknak ez vörös posztó, de hát ez legyen az ő bajuk."
Ezzel nem tudom, kire céloztál, meg hogy miért sértődtél meg ennyire ezen a videónde nem tudom, miért lenne probléma az, hogy mindezt a típuskonverziós problémát valaki bemutatja. Ha van ilyen probléma, és adott esetben meglepetéseket okozhat, akkor inkább söpörjük szőnyeg alá, és ne beszéljünk róla?
Új hozzászólás Aktív témák
- 16 db Intel Celeron és Celeron D processzor
- Gamer PC - Ryzen 7 5700X / RTX 5060 / A520M / 16GB vagy 32GB RAM / 256GB + 1TB M.2 SSD / 650W Silver
- Gamer PC eladó, erős gép, frissen pasztázva.
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB,2026.07.29-ig Apple Garancia,Makulátlan Karcmentes Állapot
- Dobozos PS5 digital edition 1TB + 1 kontroller + 2 játék eladó
- Honor X7 fekete 128GB 12 hónap jótállással!
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z390 i7 8700 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman S3 TG Corsair 600W
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Western Digital Purple SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest