-
PROHARDVER!
JavaScript != Java (A JavaScript nem összekeverendő a Javával, két különböző programozási nyelvről van szó!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sk8erPeter
nagyúr
válasz
Skynet258 #3109 üzenetére
Nem ismerem a WordPress-t, így nem tudom, hova lehetne nyúlni, hibanaplóban nem jelez-e valami problémát, nincs-e státuszriport arról, hogy esetleg valami függőség hiányzik (Drupalnál a jobb modulok jelzik, ha valami nyűgjük van), és így tovább, így most nem tudom konkrétan megmondani, mi lenne a megoldás. Először nem néztem az oldalad forráskódját, azt hittem, saját kód, vagy ha külső, akkor is bele tudsz nyúlni a kódjába. Gondolom ezt a részét annyira nem vágod még.
Mindenesetre alapszabály, hogy soha nem kísérletezgetünk éles oldalon!!
Inkább töltsd le FTP-n keresztül, rakj fel egy helyi webszervert (akár egy EasyPHP-s gyorsmegoldás is megteszi, nem tudom, milyen platformra kéne, Windows-t vagy Linux/UNIX-alapú rendszert használsz-e), és ott üzemeld be az oldalad, az az egészséges, ha ott próbálgatod, mert akkor az éles rendszerben nem tudsz kárt tenni, meg a látogatóid nem látják a próbálgatásaidat (így nem tapasztalhatnak furcsa anomáliákat, ami csökkenti a felhasználói élményt).A két slide-hoz milyen plugin tartozik, azt nem tudod megnézni? Vagy ezt a slide-ot az oldalhoz tartozó theme/smink rakja oda? Nagyon kell egyébként, hogy a Google Plus oldalra mutató link popupban jelenjen meg?
Amúgy az a gáz, hogy ez inkább WordPress topicba tartozna, mert a CMS-ekben az ilyen kész plugineknél és sminkeknél az ilyen gyakori megoldásokhoz (mint ez a főoldali slide) ritkábban van szükség egyedi kódmódosításokra, szóval valszeg csak WP-tapasztalat kell hozzá. Ha tudsz angolul, megpróbálhatnád itt, itt biztos egész gyorsan válaszolnak:
WordPress Answers - Stack Exchange
Aztán gondolom ez a hivatalos magyar fórum:
http://kozosseg.wphu.org/forumok
Új hozzászólás Aktív témák
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix G731GU Gamer Noti! I7 9750H / GTX 1660TI / 16GB D4 / 512 SSD
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Ultimate előfizetés új fiókra akár 2105 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- IBM/Lenovo Thinkpad T60
- Telefon felvásárlás!! Honor 400 Lite, Honor 400, Honor 400 Pro
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest