Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
twelvvy
csendes tag
Sziasztok!
Kaptam egy feladatot, méghozzá JAVAban amivel nem volt jelenleg még dolgom. C/C++ gyakorlatom van, szóval nem teljesen 0-ról indulnék neki. A feladat az lenne, hogy egy REST APIból egy adatbázisba kell az adatokat syncelni, validálni és tárolni, majd egy reportot készíteni és azt JSON fileba megcsinálni. Annyi van megadva, hogy JAVA 7/8 dolgozzak, az adatbázis lehet Postgres, MySQL 5.3+, Mariadb. Időkorlát nem teljesen van, illetve mondjuk 2 hét, szóval van idő. Szeretném megérteni és magamtól megcsinálni, ugyhogy inkább abban kérnék segítséget, hogy tudtok-e valami jó guideot ami alapján megcsinálhatnám, vagy valamit amin eltudok indulni, úgy hogy ilyesmivel még nem foglalkoztam. C++ban lenne ötletem hogy csinálnám ezt meg, de ugye az most nem jó.
Köszönöm szépen előre is!
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot kiemeltem. Valaki nem akar egy nyitó hsz-t írni?:))
- HIBÁTLAN iPhone 13 256GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3663, 100% Akkumulátor
- Samsung Galaxy S24+ / GyáriFüggyetlen / 12/256GB / 12Hó Garancia
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X390: i5-G8 I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Xiaomi Redmi Note 9 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 27GS60QX-B - 27" Ívelt VA - 2560x1440 2K QHD - 180Hz 1ms - AMD FreeSync Premium
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest