Új hozzászólás Aktív témák
-
Lortech
addikt
válasz
Aethelstone #9545 üzenetére
Spring fanboykodáson felülemelkedve amúgy érdekes vita lehetne - bár nem valószínű
- , ha írnál valami releváns szakmait is azon kívül, hogy gyűlölöd a Java EE-t. Nem téríteni szeretnék, nekem se a Spring, se a Java EE nem a drágaszágom.
JSF ami zavar? Mást igazából nehéz elképzelnem, hogy mitől viseltetsz ekkora ellenszenvvel Java EE felé. Van megalapozott szakmai alapja vagy csak valami berögződés? Netán előző életedben EJB 1.1-et kellett használnod glassfish 1.0-n és azóta is rémálmokat okoz?
Elmúlt 4 évben többségében architektként 10+ Java EE projektem volt , de több Springes is, sőt most van egy OSGi leváltás is, volt zöldmezős, brownfield, meg totál legacy is. Sosem éreztem, hogy Spring az húde, Java EE meg blee.
Amikor tech stacket mérlegelünk architekt boardon, akkor általában sokadik szempont, hogy a Spring jellegéből fakadóan néhány lépéssel Java EE előtt jár.
GWT-t használsz meg Vaadint, közben írod, hogy IT-ban az évek az örökkévalóságot jelentik, holott ezek sem éppen jövőbe mutató technológiák finoman szólva és a trendek nem efelé mutatnak. Hogy van ez?
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot kiemeltem. Valaki nem akar egy nyitó hsz-t írni?:))
- Creative 3D Blaster 3Dfx Voodoo Banshee PCI (CT6760)
- Samsung Galaxy S22 Ultra 12/256GB Megkímélt,Kétkártyás,Tartozékaival. 1 év Garanciával!
- Samsung Galaxy Note 20 Ultra 12/256GB Újszerű,Kétkártyás,Töltővel. 1év Garanciával!
- Üzletből, garanciával, Macbook Pro Retina 14" 2021, M1 32GB RAM/1TB SSD Space gray
- HP EliteBook x360 830 G8 Core i5 1145G7 2.6GHz/16GB RAM/512GB
- AKCIÓ! Dell Optiplex 5050 SFF asztali számítógép - i5 7500 8GB DDR4 256GB SSD HD630 Win10
- Apple iPhone SE 2020 64GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! 860W Fractal Design ION + 2 Platinum tápegység garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged