Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Lortech

addikt

válasz Aethelstone #9545 üzenetére

Spring fanboykodáson felülemelkedve amúgy érdekes vita lehetne - bár nem valószínű :D - , ha írnál valami releváns szakmait is azon kívül, hogy gyűlölöd a Java EE-t. Nem téríteni szeretnék, nekem se a Spring, se a Java EE nem a drágaszágom.
    JSF ami zavar? Mást igazából nehéz elképzelnem, hogy mitől viseltetsz ekkora ellenszenvvel Java EE felé. Van megalapozott szakmai alapja vagy csak valami berögződés? Netán előző életedben EJB 1.1-et kellett használnod glassfish 1.0-n és azóta is rémálmokat okoz?
    Elmúlt 4 évben többségében architektként 10+ Java EE projektem volt , de több Springes is, sőt most van egy OSGi leváltás is, volt zöldmezős, brownfield, meg totál legacy is. Sosem éreztem, hogy Spring az húde, Java EE meg blee.
    Amikor tech stacket mérlegelünk architekt boardon, akkor általában sokadik szempont, hogy a Spring jellegéből fakadóan néhány lépéssel Java EE előtt jár.
    GWT-t használsz meg Vaadint, közben írod, hogy IT-ban az évek az örökkévalóságot jelentik, holott ezek sem éppen jövőbe mutató technológiák finoman szólva és a trendek nem efelé mutatnak. Hogy van ez?

Új hozzászólás Aktív témák