Hirdetés
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Milyen videókártyát?
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- Androidos fejegységek
- Először sikerült AI felskálázót integrálnia a Proton fő komponensébe a Valve-nak
- Házimozi haladó szinten
- Házi hangfal építés
- Pánik a memóriapiacon
- Milyen monitort vegyek?
- Vezeték nélküli fülhallgatók
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Cathfaern
üzenetére
Habár láttam az elmúlt években egy-két álláshirdetést, ahol előnyként meg volt jelölve az oracle vizsga megléte, szerintem nem érdemes foglalkozni a letételével. A hozzá szükséges tudás viszont legyen meg, mert állásinterjún tesztelni fogják a nyelvi elemek ismeretét.
Én ugyan letettem a 6-os vizsgát, de akkor még teljesen kezdő voltam és jól jött a CV-be, neked viszont már van fejlesztési tapasztalatod. Egyébként is lejár, azt hiszem 2 évente frissíteni kell.
bundli: Két lehetőség van. Nem töltesz adatot a DB-be (create-table.sql gondolom csak táblát hoz létre) vagy nem commitolsz.
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot kiemeltem. Valaki nem akar egy nyitó hsz-t írni?:))
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3415 94% Akkumulátor
- ÚJ OMEN Transcend 14 - 14"2.8K OLED 120Hz - Ultra 7 155H - 16GB - 1TB - RTX 4060 - Win11 - 3 év gari
- ROLLEREK: ÚJ, Újszerű, Használt 30+ db listát tudok küldeni
- LG 49WQ95X-W - 49" NANO IPS - 5120x1440 Dual QHD - 144Hz - USB Type-C - HDR 400 - G-Sync - FreeSync
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest