- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Már az 1,4 nm-es eljárására koncentrál a TSMC
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- PLC programozás
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Apple MacBook
- Milyen videókártyát?
- TCL LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
-v-
addikt
Hat en soha semmivel nem szivtam annyit, mint az extjs-el ... Sose mukodik semmi, meg az se amit a hivatalos doksibol nezek, debugolni pain in the ass ... Persze az egesz javascriptet ugy utalom, ahogy van. Van egyaltalan jelenleg barmi alternativaja amugy JS-nek kliens oldalon? Vagy most tenyleg ez a jovo? :S szvsz nagyon tul vagyunk a javascript lehetosegein, ez az extjs fele mvc framework is egy vicc szerintem ..persze most ezek a JS frameworkok mennek, egyik rosszabb mint a masik.
Generalt ui ... Hat igen. Tegnap ota vaadin ugyben olvasgatok, azert az a fos amit general, meg hogy utana belenyulni meg custom komponenest csinalni pain in the ass ... Na meg azert ez a sok ajax hivas is, nem tudom. De extjs-t meg soha tobbet ...akkor jsf-es irany, primefaces? Grails, wicket, play, ezek mit tudnak?
Kurvara nem latom webappok teren az iranyt, mi lenne a tuti ... Szar mind. SOA-s irany tetszene, meg talan legjobban egy spring mvc-s backend es melle valami jquerys ui? Restes webservicek...
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot kiemeltem. Valaki nem akar egy nyitó hsz-t írni?:))
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3340
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HP 15 Zbook Studio G8 FHD IPS i7-11850H vPro 32GB 512GB SSD Nvidia A2000 Studio Win11 Pro Garancia
- Fotó állvány eladó
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest