Új hozzászólás Aktív témák
-
axioma
veterán
Nem az a bajuk, de most varjunk egy kicsit mert a comment-emre azt mondtak megoldjak.
Amugy igy nezett ki valahogy eredetileg:
interface XMatrix<M> ...
interface XMatrixUtils<M>
interface Linalg<T> ... { XMatrixUtils<T> newXMatrixUtils()...
A linalg implementacioja meg visszaadta az apachecommons-os valtozatot jelenleg, hosszutavon meg beallitasbol. Es a ...utils az ami eloallitja a nyers adatokbol a matrixosztalyokat, es utils-bol egy szamitasi folyamatban egy peldany van, szoval vedve volt ez elegge.
De igy a kodban ugy hasznaltam, hogy
XMatrixUtils mtxUtils= ...
XMatrix mtx= ...
ahol a bal oldalak meg rawtype-ok. Ami "nem jo" mert nem lesz type check...
Most valami koztes allapot van (nalam ugy hogy a sajat szamolos osztalyom es a unit test-je is generic az <M> felett, ok meg halalra generic-eltek a sajat interface-uket onmagukkal stb. de a vegen az en kodomba hard code-olva tettek hogy "csak igy lehet". Aztan ugy tunik most javitjak, ezek szerint nem csak igy lehet...
En el nem hiszem hogy ez az egesz megeri azt hogy 3 fejleszto most mar tobb mint 1 napot dob ra, sot a generikus alkalmazas fejlesztesi vezetojet is belerangattak, szerintem atlathatatlanabb es hasznalatban zavarobb lesz, mint az a szerencsetlen raw type lett volna.
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot kiemeltem. Valaki nem akar egy nyitó hsz-t írni?:))
- Eladó használt Gigabyte AMD Radeon HD 6750 videókártya
- ZBook Fury 15 G7 15.6" FHD IPS i7-10850H RTX 3000 32GB 512GB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam gar
- 7DB 60GB SSD eladó kedvező áron
- HP EliteBook 830 G8 i5-11gen//16GB//256SSD//13.3 " FHD Bang&Olufsen hang
- 0 perces RYZEN 3 laptop eredeti Win10-zel! GARANCIA + SZÁMLA (a Te nevedre)! LEGOLCSÓBB SZÁMLÁS ÁR!
- Beszámítás! Oculus Rift virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép PC Játékra! R5 8400F / RTX 3070Ti / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- AKCIÓ! Lenovo IS8XM LGA 1150 DDR3 alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
- Apple iPhone SE 2020 64GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest