Aktív témák

• Steelheart

senior tag

Nem tom aktuál-e még a topic, de azért megpróbálom, hátha...

Szal néhány éve nekem is ilyen problémáim voltak. Mikor penti1-em vagy penti2-m volt még, s csupán egy 2Mb-os S3 Trio volt neki. :D Aztán vettünk egy GF4 MX440-et, különös, hogy még csak nem is egy csúcskártya, de szinte minden elfutott rajta még a 433MHz-es procimon is (akoriakból :D ), GTA4-et meg Haegemoniát játszottam rajta a jobb grafikájúak közül, persze mást is, de a stratgémekhez hálistennek nem kell akkora grafikai erő. Az introk őedig utoljára még GF előtt vacakoltak nekem. Ez betudható a béna vidkártyának, és áltaában ez szokott lenni a baj. Ha nem is a videokártya a baj, akkor nagyon valószínű, hogy valamely más hardvered driverével ütközik, az enyém pl egyik hangkártyámmal tette ezt, ezért nincs most 5.1-es hangrendszerem :( Meg lehet próbálni más driverekkel, vagy egy DirectX reinstallal (ez soxor segít), de igazság szerint azon játékok introi, amelyek saját vezérlővel futtatnak saját kisvideo-t, mint pl a Blizzard játékok, nem szorulnának semi másra, csak egy jól feltelepített új verziójú DirectX-re és vid-driverre, semmiféle codecet nem igényelnek.

Aktív témák