- Mégis mi értelme az Xbox PC-nek, ha limitálja a hardverválasztékot?
- Socket AM4
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- High-end GPU natív AGP-támogatással?
- AMD Navi Radeon™ RX 5xxx sorozat
- Melyik tápegységet vegyem?
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen egeret válasszak?
Aktív témák
-
Steelheart
senior tag
Nem tom aktuál-e még a topic, de azért megpróbálom, hátha...
Szal néhány éve nekem is ilyen problémáim voltak. Mikor penti1-em vagy penti2-m volt még, s csupán egy 2Mb-os S3 Trio volt neki. :D Aztán vettünk egy GF4 MX440-et, különös, hogy még csak nem is egy csúcskártya, de szinte minden elfutott rajta még a 433MHz-es procimon is (akoriakból :D ), GTA4-et meg Haegemoniát játszottam rajta a jobb grafikájúak közül, persze mást is, de a stratgémekhez hálistennek nem kell akkora grafikai erő. Az introk őedig utoljára még GF előtt vacakoltak nekem. Ez betudható a béna vidkártyának, és áltaában ez szokott lenni a baj. Ha nem is a videokártya a baj, akkor nagyon valószínű, hogy valamely más hardvered driverével ütközik, az enyém pl egyik hangkártyámmal tette ezt, ezért nincs most 5.1-es hangrendszerem :( Meg lehet próbálni más driverekkel, vagy egy DirectX reinstallal (ez soxor segít), de igazság szerint azon játékok introi, amelyek saját vezérlővel futtatnak saját kisvideo-t, mint pl a Blizzard játékok, nem szorulnának semi másra, csak egy jól feltelepített új verziójú DirectX-re és vid-driverre, semmiféle codecet nem igényelnek.
Aktív témák
- Mégis mi értelme az Xbox PC-nek, ha limitálja a hardverválasztékot?
- Okos Otthon / Smart Home
- Socket AM4
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- High-end GPU natív AGP-támogatással?
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- AMD Navi Radeon™ RX 5xxx sorozat
- Robogó, kismotor
- Melyik tápegységet vegyem?
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W10 I CAM I Garancia!
- 120 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (ELKELT)
- BESZÁMÍTÁS! Apple Pro Display XDR 32 6K Nanotexturált üveg monitor garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 13 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- TELJES KÖRŰ IT BESZERZÉS
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest