Hirdetés
- Új szintre emeli a csalók elleni védelmet a Battlefield 6
- Mini-ITX
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- OLED monitor topic
- Combos kis mini PC-vel jelentkezett a GMKtec
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- Hamarosan megjön az ASUS házak új zászlóshajója
- Őszre feketét ölt a THEC64 Mini
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
kriszpontaz
veterán
Most raktam össze a gépet mert szilánkokra szedtem emiatt.
Kipucoltam a portól, a kártyát kiemeltem, mindent visszapakoltam, és a Win szépen újra felismerte a cuccokat.
Most max felbontáson teszteltem és nem fagyott ki egyszer sem. Vagy 2 órát videóztam vele.
Remélem így is marad.Egy jó tanács: ha kiszeded a kártyát és visszateszed, az eszköztelepítés alapértelmezetten automata módját előtte lődd ki, szerintem a Windows bekavar a driver telepítésbe, mert mint a VGA-knál túlbuzgóan buzerálja a rendszert.
Ez a gép - Jobb egér gomb - tulajdonságok - Speciális rendszerbeállítások - Hardver fül - Eszköztelepítés beállítása - NEM
Mielőtt ezt megcsináltam már ilyet is produkált haladó beállítás alatt a rögzítés típus kiválasztásakor:
Most jó, kíváncsi vagyok meddig.
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ! 6TB Seagate SkyHawk SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- 3D bérnyomtatás egyszerűen és korrekt áron
- AKCIÓ! Intel Core i7 7700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Intel Core i9 14900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- DELL Latitude 7340 i7-1365U 16GB 1000GB 13.3" FHD+ TouchScren 1 év garancia
- Új monitor állvány - csak össze lett szerelve
- LG 40WP95XP-W - 40" NANO IPS - 5120x2160 5K - 72Hz 5ms - TB 4.0 - HDR - AMD FreeSync
- Wilbur Smith könyvek (15 db) egyben
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest