Hirdetés
Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Mini-ITX
- Új szintre emeli a csalók elleni védelmet a Battlefield 6
- Kingston FURY Renegade G5: Adatok villámgyorsan
- Milyen SSD-t vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Canon MILC: EOS R és M topik
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Milyen hűtőt vegyek?
- RAM topik
Mobilarena témák
Hirdetés
!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
sellerbuyer
őstag
Sziasztok, tudna valaki segíteni Avermedia Extramecap U3 életre keltésével kapcsolatosan?
USB 3.0 porton van (alaplapi), AsMedia driver fent van, legújabb, de régebbivel is próbáltam, de sehogy nem akar az eszköz működni. Csak villog a kék led és ennyi. Driver hegyeket kipróbáltam, váltogattam, de semmi.
Az első alkalommal működött még a legjobban, nem villogott a kék led, hanem folyamatosan világított és az eszközt is rendesen felismerte a Win, ilyen téren nem volt gond. Csak akkor meg a AVerMedia USB3.0 Diagnosis Tool azt jelezte scan után, hogy egyetlen felbontás sem használható és a proggija is folyton azt jelezte, hogy nincs a bemeneten jel (kellett volna lennie).
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- LG 27GP850P-B - 27" NANO IPS - 2560x1440 - 180Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDR 400
- Lenovo Thinkcentre M920t Tower/ M720s SFF / i5-8-9. gen/ WIN10-11/számla, garancia
- AKCIÓ! GIGABYTE AORUS ELITE Z790 i7 14700K 64GB DDR5 1TB SSD 7900 XTX 24GB be quiet! SB 802 1000W
- billentyűzetek - kiárusítás - Logitech, Corsair, ASUS
- AKCIÓ! ASUS PRO WS W790E-SAGE SE alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest