Hirdetés
- CES 2026: valóságos képkockagenerálók lesznek a modernebb GeForce-ok tavasszal
- CES 2026: Visszatér a legjobb Expertbook
- CES 2026: A legjobb volt, az is marad? Itt a Zenbook A14 második generációja
- CES 2026: akár játszhatunk is az Acer RGB lézerprojektorával
- Iterálunk, iterálunk? DeepCool AK700 Digital processzorhűtő
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- CES 2026: Teljesen szürreális lett az ASUS asztali gamer PC-je
- Gaming notebook topik
- Házimozi haladó szinten
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- CES 2026: valóságos képkockagenerálók lesznek a modernebb GeForce-ok tavasszal
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen monitort vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
Aktív témák
-
tocsa
senior tag
válasz
CsendPenge
üzenetére
Miért lenne pszichiátriai eset.
Szerintem csak elege van azokból, akik az összes orvost lefikázzák. Gyakran hallok olyan véleményeket, ahol elmondanak pár rémtörténetet, majd végül kijelentik, hogy ilyen okok miatt ők sem mennek orvohoz. Meg hozzáteszik, hogy minden orvos ilyen.
Egyébként tényleg érdekes lenne kipróbálni: 48 órás folyamatos munka után (most egy aneszteziológusra gondolok: 8 óra meló + éjszakai ügyelet + 8 óra meló + mentőzés) reggel ismét elkezdeni a 8 óra melót. Vajon tényleg nem vétek-e hibát? Ha igen az az én hibám? Ha nem tetszik az, hogy van mindennek kockázata, akkor nyugodtan
tessék menni a táltosokhoz, csontkovácsokhoz, Gyurcsokokhoz, meg akupunktúrára, meg a manilai csodadoktrohoz. Azt csodálkozzon az ember ha mégis elpatkol. Meg alkalmazzunk népi gyógymódot, pl. hugyozzuk le a sebet, mer' az fertőtlenítti aztat. Meg persze az alkohol is fertőtlenít. Hajrá! Ezen kívül kenjük magunra a méreg drága Aloe Verát, rágjunk ginzeng gyökeret, együnk bifidusz esszenziszt, méregtelenítsük magunkat. Dohányozzunk nyugodtan. És ezek mellet még véletlenül se mozogjunk rendszeresen. Ezek után csodálkozzunk, ha egészségi problémáink vannak.
Nem láttam a műsort, de a mondottak alapján el tudom képzelni, és meg is van a véleményem róla. Többek között emiatt van, hogy tévén legfeljebb ismeretterjesztő vagy sport adásokat nézek. A topicnyitónak is az a javaslatom, hogy tegye ezt, mert a mai világ bromjaival már nem lehet mit kezdeni.
Köszönöm, hogy kiadhattam magamból a fáradt gőzt.
Üdv.
Aktív témák
- CADA, Polymobil, és más építőkockák
- Arc Raiders
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- CES 2026: Teljesen szürreális lett az ASUS asztali gamer PC-je
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Kerti grill és bográcsozó házilag (BBQ, tervek, ötletek, receptek)
- Gaming notebook topik
- Disney+
- Házimozi haladó szinten
- Gumi és felni topik
- További aktív témák...
- 3db - Dell Alienware 18 Area-51 AA18250 18" - Intel Core Ultra 9 275HX, 64GB, 2TB SSD, RTX 5090
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3555,100% Akkumulátor
- Egyedi névre szóló karácsonyfadísz rendelhető! 3D Nyomtatott!
- Samsung Galaxy S20 Ultra / 12/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest