Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
haly
őstag
válasz
KillerKollar #21738 üzenetére
Megölni a procit elég nehéz, hogy megnyugtassalak. Előbb fog a géped kikapcsolni, mint, hogy elfüstöljön, hála a beépített védelemnek. Amin eléri a max hőfokot lekapcsol. Volt itt fórumtárs, írta, hogy leállt a pumpa a vízhűtésben, és vagy 7-8-szor újraindult a gépe, már BIOS-ban is megfagyott, mire rájött, hogy a proci mindig felment 90 fokra, és lekapcsolt a rendszer. Ha jól tudom, azóta is működik a gép.
Procilimitre meg visszatérve, inkább húzd fel. Én ez ügyben már kaptam nagyon sok hideget, meleget is. Én azon az állásponton vagyok, hogy egy i5 3570K-t bizony térdre lehet kényszeríteni egy 7870-es kártyával is, ami azért elég viccesen hangzik, ugyanis tényleg nem lehet ezeknél a prociknál jobbat kapni játékra. LGA2011 már megfordult a fejembe, de túlságosan pénznyelő, minthogy nekem megérje. Inkább húzom a procit, ameddig csak tudom. 4.5GHz-en, ha kimaxolsz mindent, akkor remélhetőleg nem lesz procilimited, de ha 1-2 beállítást visszaveszel, akkor garantált.Így jobb a békesség, inkább adj a kártyáknak bőven a procierőből. Szóval egész nyugodtan mehet az 4.5GHz-en is, csak alapos tesztelésnek vesd alá. Holnap még ha tudok, akkor segítek. Ma estére már csak a topic marad. Esetleg olvass vissza, sok emberkének segítettem már itt, hátha találsz használható infót.
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Házimozi haladó szinten
- Hamarosan robottelefon figyelheti minden mozdulatod
- Vezetékes FEJhallgatók
- ANNO 1800
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ - DELL Universal Dock D6000 (452-BCYH) (DisplayLink)
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 M4 Max 36GB RAM 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest