Hirdetés
- A '90-es évek jutnak az eszünkbe az ATK készülő egeréről
- Huszadik születésnapjára eléggé megváltozott az Antec nagytornya
- Még a saját szövetségeseivel szemben is fegyverként használná az AI-t az USA
- Mégis meglepi egy új GeForce-szal a rajongókat az NVIDIA?
- Lassan 2027-re is elfogy a TSMC 2 nm-es gyártókapacitása
- Calibre, az elektronikus könyvtár
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen nyomtatót vegyek?
- Mégis meglepi egy új GeForce-szal a rajongókat az NVIDIA?
- Hobby elektronika
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- OLED monitor topic
- Gaming notebook topik
- Intel Core i3 5xx / Core i5 6xx "Clarkdale" (LGA1156)
Aktív témák
-
(Kolombusz)
veterán
Ide is irhattad volna.
[link] -
törölt tag
Igazából mindkettő jól használható, nem jobb egyik sem a másiknál, csak másabb. Bár mintha a TrayTools többet tudna.
Az iTurbo-nak megvan az a hátránya, hogy csak addig engedi a tuningot, ameddig a HIS a kártyát hitelesítette. X850XT esetén ez azt jelenti, hogy a gyári 520/540-ről fel lehet húzni 540/590-re. Ott viszont véget ér a skála. A másik két említett program esetén ilyesmitől nem kell félni. -
Viktor77
titán
Nekem megvan a progi, de tök felesleges, nincs is fent a gépemen. Annyi van benne mindösszesen, hogy egy gombnyomásra órajelet emel, vagy venti fordulatszámot csökkent (közel sem eleget).
Én AtiTool-t használok (0.24) ezzel csökkentem winben a fordulatszámot 10%-ra, így nem is hallani a karit. Tuningolni (mint az XL-es topicban írtam) nem tuningolok. -
G3r!
tag
és te melyiket ajánlanád ATi tool -t vagy Ati tray tools-t?
-
törölt tag
Az az igazság, hogy ez nem egy szabadon forgalmazható program, és regisztrációs számot is kér. Amennyiben Turbo szériájú a kártyád, akkor kellett kapnod hozzá egy lemezt, amin ez a program van. Tehát ha linket adnék, azzal warez-t követnék el, de nem fogok.
Egyébként miért ragaszkodsz ehhez a programhoz? Használhatsz ATiTool-t, vagy ATi Tray Tools-t is nyugodtan. -
G3r!
tag
Azért nyitom ezt a témát mert a világ hálón már egy ideje kersem ezt a progit: iTurbo Overclocking Tools, de sehol sem találom valaki tudna nekem egy linket vagy valami segítséget addni? Amúgy a HIS Excalibur X800XL ICEQ II. vidkarimhoz kéne!
[Szerkesztve]
Aktív témák
- Hobby rádiós topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Tőzsde és gazdaság
- Calibre, az elektronikus könyvtár
- Energiaital topic
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Óra topik
- EAFC 26
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Apple Macbook Air 15 2025 M4 16GB 256GB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- MCDODO T03 fejhallgató
- HP 14 Elitebook 640 G10 FHD IPS i5-1345U vPro 10mag 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- BESZÁMÍTÁS! Asus B365M i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Super 6GB Kolink Citadel FSP 500W
- Telefon felvásárlás!! Honor 400 Lite, Honor 400, Honor 400 Pro
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest