- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Használt VGA / videókártya ajánló
- Gaming notebook topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen pendrive-ot vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- OLED monitor topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
thotzoltan
tag
válasz
85Slaci265DC #26 üzenetére
Sziasztok! Sikerűlt megoldani? nekem egy Lenovo 4260-a46 W520 ..win10 64bit az eszközkezelőben hiba:alapvető rendszerezköz...tud valaki segíteni?
-
85Slaci265DC
tag
Sziasztok!
Segítségre szorulok.
Lenovo G 580 notebookon /eszközkezelő/ismeretlen eszköz/ACPI/VPC 2004.
Microsoft ACPI szabványnak megfelelő beágyazott vezérlő.
Már nem bírok vele,kikészít. -
brickm
őstag
Sziasztok!
2hete volt a laptopom szétszedve pasztázva.
Utána az első indításnál a gép ismeretlen eszközt talált.
Mivel nem tudtam mire vélni(mindenem működött továbbra is) egyszerűen nyomtam az eszközkezelőben egy uninstall-t.
Azóta nem is jelentkezett, most viszont kezd érdekelni mi is lehetett az. Hogy lehetne előcsalni azt az eszközt az eszközkezelőben újra? -
stick007
tag
válasz
gepontcsabi #23 üzenetére
ACPI\SAM0714
Evvel én is szívtam, gondoltam leírom a megoldást: Radio Hid mini driver -
gepontcsabi
csendes tag
Sziasztok! Tököm tele a samsung laptoppal, pedig nem a legolcsóbb...i7 3630 2.4ghz proci 8giga ram , elvileg 2db videokártya van benne egy ATI és egy Intel, 2giga.
Ismereteln eszközt ír ki ezzel, de nem találtam hozzá drivert: ACPI\SAM0714\1
Előre is köszi -
Gyurus
csendes tag
http://rs30.rapidshare.com/files/85673043/Driver.zip
Letoltod, utana jobbgomb az eszkozkezeloben, update driver, from a specific location, megkeresed hova csomagoltad ki a zipet, utana kivalasztod az audio1 konyvtarat(ja egyebkent amihez ez nekem kell egy amilo si 2635 hdmi kimenettel)
-
Gatya
senior tag
válasz
Darth_Revan #19 üzenetére
Nekem is ez a problémám, de nem tudom megoldani
-
jasszer
őstag
válasz
Darth_Revan #17 üzenetére
Sztem Te is megtaláltad, de hátha segít vmit, német fórumról egy post:
HDAUDIO\FUNC_01&VEN_1095&DEV_1392&SUBSYS_FFFFFFFF&REV_1000\4&6A63E4B&0&0201
bei dem audio device
ACPI\PNP0C32\5&2BB9F244&0
unbekanntes gerät
sound funktioniert -
Darth_Revan
veterán
Sziasztok!
MSI notimra XP-t tettem fel és elvileg fel is tettem minden drivert,de mégis van 1 ismeretlen eszköz az eszközkezelőben...próbáltam googleban rákeresni de nem jártam sikerrel
Adatai:
Hely: Microsoft ACPI szabványnak megfelelő beágyazott vezérlő
Azonosító: ACPI\PNP0C32\5&2BB9F244&0Előre is köszönöm a segítséget!
-
Pero
senior tag
egy kis UP , hátha vki tud nekem Linket küldeni.
-
Pero
senior tag
Hi nekem úgyan azt írja ki mint NitemaN-nek, náam annyi látható jele van h az eggyik alaplapi USB port nem reagál, van benne áram, csak nem reagál, , honnan tudom még azt letölteni , csak mert most már nem találja meg.
-
Horysz
csendes tag
Felnyomtam a cd-n levő összes drivert, valamint próbáltam a drivert firssíteni asus cdről eredménytelenül
-
Horysz
csendes tag
[link]
klikk
hopp, az nem q hanem 1 bocs
[Szerkesztve] -
Horysz
csendes tag
Én is hasonló problémával küzdök, azzal a különbséggel, hogy nálam minden alaplapi (ASUS m2npv-vm) és semmi nincs pciban :S
a hardver azonosítója: acpi\awy000q\2&daba3ff&0
ettől lehet hogy piszoklassan indítja az xp-t?
22-ig számoltam a csíkokat...
a régi sempron procival k8n-es alaplappal fél perc alatt felállt a rendszer, nem kéne x2vel így szarakodnia :S -
Lortech
addikt
Talán az eszköz erőforráshasználatából ki lehet indulni (io/dma/irq), amennyiben van neki. (most nincs kedvem megnézni, neked egy pillanat megmondani).
Rover623: jajaja, ez még jobb. Azt hittem csak a regből lehet kiturkálni ezeket az infókat, ezért nem is próbálkoztam felvázolni ezt a megoldást.
[Szerkesztve] -
NitemaN
tag
2 napja föltünt az eszközkezelöben egy ismeretlen hw, drivert nem talál hozzá és csak annyi infót tudtam megállapítani, hogy PCI-buszos eszköz.
Namármost 1 ilyenem van, egy hangkari, amihez minden driver megtalálható föltelepítve.
Mi lehet ez az eszköz? Honnan tudom megállapítani?
Minden integrált dolog letiltva a lapon...
Új hozzászólás Aktív témák
- Csere-Beszámítás! Custom vizes számítógép játékra! I7 12700KF / RTX 3090 / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- ÚJ Dell Latitude 14 5450 - 14" FullHD IPS - Intel Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2.5+ év gari
- Akció! Újra Gamer EGEREK! Glorious , Endgamer XM1R , Nibio
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 13400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest