Hirdetés
Aktív témák
-
Gyuri16
senior tag
elottem logot ne szidd!!! :)) Apum az egyik programozo aki csinalta.
de komolyan, olvasom mit irtal, abbol az kovetkezik, hogy a tanar nem ert hozza. Nagyon jo dolgokat lehet benne csinalni. Valamikor en is csinaltam benne ezt-azt, de az mar elmult. Kezdesnek nagyon jo. Ha pedig meg lenne a sulitoknak a logo ujabb verzioja az Imagine az meg jobb. Rajzoltatas az hatasos egy 9-10 evesnel aztan kellene komolyabbat csinalni. -
Gyuri16
senior tag
elottem logot ne szidd!!! :)) Apum az egyik programozo aki csinalta.
de komolyan, olvasom mit irtal, abbol az kovetkezik, hogy a tanar nem ert hozza. Nagyon jo dolgokat lehet benne csinalni. Valamikor en is csinaltam benne ezt-azt, de az mar elmult. Kezdesnek nagyon jo. Ha pedig meg lenne a sulitoknak a logo ujabb verzioja az Imagine az meg jobb. Rajzoltatas az hatasos egy 9-10 evesnel aztan kellene komolyabbat csinalni. -
hezso
aktív tag
Commenius Logót ne szidd gyuri16 előtt! Az egy igen rulzz programnyelv, és sztem gyuri16 szereti(ugye Gyuri, ha valakinek, akkor neked szeretned kell :D ). Az egy másik dolog, hogy nem ért a tanár hozzá! Ha valaki azt sem tudja mi az a programozás, akkor a Logónál nincs jobb kezdet. Ha már tudsz programozni, akkor nem árt váltani. De ha mutatnák egy játékot, amit logóval írtam, akkor sztem lehidalnál, hogy mire képes a logó!
Szal megértelek ha már tudsz programozni, akkor más. Én is váltottam. De valamin kezdeni is kell(nem azon, hanem basic-en kezdtem, de obiektum-orientált programozás alapjaira jó )
Aktív témák
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Parfüm topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Call of Duty: Black Ops 7
- Gaming notebook topik
- ASUS ROG Ally
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- CES 2026: A sportautó piacot is összeporszívózná a Dreame
- DUNE médialejátszók topicja
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- További aktív témák...
- G15 5530 15.6" FHD IPS i7-13650HX RTX 4060 16GB 512GB NVMe új akku gar
- Eladó Jamo SW 410E
- Telefon tokok, telefon fóliák kedvezményes áron!
- Dell latitude 5330 i5-12.gen/8gb ddr4/250gb ssd/magyar Bill./új akku (Esztétikai hibás)
- Erőmű Magyar! Lenovo P16 ( Core I9 12950HX 32Gb DDR4 512Gb SSD Nvidia RTX 4Gb video) laptop!
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R5 5500 16GB DDR4 250GB SSD 120GB SSD GTX 1060 3GB Zalman T3 Plus 400W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 128GB Purple-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3630
- Új Steelseries Arctis Nova pro vezetékes gamer fejhallgató
- Felsőkategóriás Gamer PC-Számítógép! Beszámítás! X870 /R9 9950X / RX 9070XT / 32GB DDR5 / 2TB SSD
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4078
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest