Aktív témák
-
HW-Peter
aktív tag
Egyébként mi van a ramokra írva? a Memtest-et meddig pörgetted?
[Szerkesztve] -
HW-Peter
aktív tag
LC-B300ATX: Ilyet az Acorp-okon szoktam látni, az kezdődik mindig LC-vel...nem csoda, hogy nem bírja :)
-
HW-Peter
aktív tag
A 3. az alaplap kézikönyve szerint magasabb prioritást ad a LAN-nak, idézem:
''This option enhances the LAN performance by making it as the first priority among the PCI devices.''
Szvsz ennek nincs köze az alábbi problémához.
Viszont az Abit Intel 865 chipsetes alaplapoknál találkoztam az alábbi problémával: 2 db noname memóriamodul (Samsung chipekkel) dualban behelyezve látszólag jól működik, az xp-t is fel lehet telepíteni, de néha lefagy.
(SPD, és alap beállítások)
Erre a Memtest86-tal jöttem rá, ami csak a 2.-3.-4. ''körben'' jelzett hibát!
Ebben a lapban ugyanezek a mem.modulok külön-külön single módban tökéletesen működtek. Valamit más alaplapokban mind single, mind dual módban hibátlanok voltak.
A megoldás a noname (Samsung chipes) cseréje volt pl. Elixir-re. -
HW-Peter
aktív tag
A 3. az alaplap kézikönyve szerint magasabb prioritást ad a LAN-nak, idézem:
''This option enhances the LAN performance by making it as the first priority among the PCI devices.''
Szvsz ennek nincs köze az alábbi problémához.
Viszont az Abit Intel 865 chipsetes alaplapoknál találkoztam az alábbi problémával: 2 db noname memóriamodul (Samsung chipekkel) dualban behelyezve látszólag jól működik, az xp-t is fel lehet telepíteni, de néha lefagy.
(SPD, és alap beállítások)
Erre a Memtest86-tal jöttem rá, ami csak a 2.-3.-4. ''körben'' jelzett hibát!
Ebben a lapban ugyanezek a mem.modulok külön-külön single módban tökéletesen működtek. Valamit más alaplapokban mind single, mind dual módban hibátlanok voltak.
A megoldás a noname (Samsung chipes) cseréje volt pl. Elixir-re.
[Szerkesztve]
Aktív témák
- Gaming notebook topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Fotók, videók mobillal
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- PlayStation 5
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3083
- ÁRCSÖKKENTÉS Menő retró konfig: Q9550, Gigabyte P43, 4GB RAM, ASUS GT730
- LG 27CN650N-6A - Felhő Monitor - 1920x1080 FHD - 75Hz 5ms - USB Type-C - Quad Core - BT + WiFi
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
- Új HP 14 Elitebook 840 G8 FHD IPS 400nit i5-1135G7 4.2Ghz 16GB 256GB Intel Iris XE W11 Pro Garancia
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest