Hirdetés
- Nagyon nem szokványos módon ment tönkre egy ASML gép Kínában…
- Kompakt vízhűtés
- Házimozi belépő szinten
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Hobby elektronika
- Melyik tápegységet vegyem?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Haladó fotósok digitális fényképei
Új hozzászólás Aktív témák
-
Romvr
őstag
Igen az egyik ami elrettent az iPhone-tól hogy ku...nagyon drága még használtan is. Annyi szól mellette hogy telefon, mp4/videó lejátszó, fényképező egyben. Így egy ügyes lapos cucc elfér a zsebembe (Bár a fotós táskámba meg elfér a telefon meg egy disckman is...
) De azért most nem érdemes szenvedni vele. Ráadásnak nálunk csak Mr. Magenta fogja árulni, amit meg most lehet kapni az csak illegális. Touch-t meg utánad dobják minden zöldségesnél is garival meg mindennel
Apropó. Láttam Fukar üzletben ipod-hoz kamerát meg egyébb "bővítőket". Az jó a touch-hoz is? Mennyi a bolti ára ennek a cumónak? A legolcsóbbra gondolok és 8 GB-osra.Egyéb kérdések: Lent olvastam hogy van VLC player rá és hogy tud divx-et meg Xvidet lejátszani. Feliratot is úgy támogatja a mint a PC-s? Programokat mennyire lehet telepíteni rá? Mennyit bír az aksija? Képnézegetésre használható? Tehát ha felteszek re egy rahedli képet azt végig tudom pörgetni bármikor? Törölni és rárakni csak iTunes-al lehet? Gari mennyi időre szól? Kibír annyit?
Csak ha már veszek szeretnék róla minél többet tudni.

Új hozzászólás Aktív témák
- Nagyon nem szokványos módon ment tönkre egy ASML gép Kínában…
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Kompakt vízhűtés
- iPhone topik
- Házimozi belépő szinten
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Rövid előzetest kapott a The Outer Worlds 2
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- További aktív témák...
- PlayStation 5 FAT Lemezes + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- BESZÁMÍTÁS! Asus H370 i7 8700K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB RAMPAGE Shiva A-Data 650W
- AKCIÓ! MSI MAG 325CQRXF QHD VA 240Hz 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy S23 Ultra 5G 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 (kerett kopott) / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / 100% akku
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
) De azért most nem érdemes szenvedni vele. Ráadásnak nálunk csak Mr. Magenta fogja árulni, amit meg most lehet kapni az csak illegális. Touch-t meg utánad dobják minden zöldségesnél is garival meg mindennel
Apropó. Láttam Fukar üzletben ipod-hoz kamerát meg egyébb "bővítőket". Az jó a touch-hoz is? Mennyi a bolti ára ennek a cumónak? A legolcsóbbra gondolok és 8 GB-osra.