- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- 3D nyomtatás
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Negyedszer juthatunk a peremvidékre egy új GeForce megvásárlásával
- OLED TV topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- A Battlefield 6-tal tenné vonzóbbá Core CPU-it és Arc GPU-it az Intel
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
peugeotmate
őstag
válasz
Luissimo #9299 üzenetére
Márpedig hasogatod! Például leszedsz valamilyen magyarosítást egy progihoz (pl. Facebookhoz), és/vagy engedélyezteted a hátteret meg a multitaskot egy 2G-s Touchon, akkor mégis mivel károsítottad meg az Applet?
(Egyébkén szerintem nem moderálhatnak minket, mivel nem azt írjuk le, hogy melyik oldalról szedje le ezt és ezt a progit, ami eredetileg fizetős, legalábbis részemről ilyet nem csináltam!
)
-
Kommy
veterán
válasz
Luissimo #9299 üzenetére
Nekem aza számít warez programnak amiért fizetni kéne és én nem fizetek érte, tehát amit cydia-ból veszek meg, töltök le azokért ugyan úgy fizetek, vagy ha ingyenes akkor nem és ezzel a fejlesztőt támogatom.
Csak tudod fejlesztőkéne tudom, hogy az apple milyen nevetséges indokokkal dob el programokat, amik ezek után mennek cydia-ba, mivel az apple nem hagyta jó az meg a másik hogy te csak a pénzed 70%-át kapod meg mert 30%-ot lenyúl belőle az Apple, pedig sokat nem kelle az adott programért tennie.
-
C4mp3r
addikt
válasz
Luissimo #9299 üzenetére
Igen, "hivatalosan" csak az app storeból lehetne vásárolni, a Cydia-ban olyan alkalmazásokat találsz, amiket az Apple a rohadt szigorú szabályzata miatt nem enged árusítani az App storeban. Tehát, ugyanúgy fizetsz az alkalmazásért, csak nem az app storeban teszed, így warezról semmiképpen sem beszélhetünk. (Az más kérdés, hogy a jb lehetőséget nyújt warez appok telepítésére is, de itt nem ez a lényeg.)
Kommy: Valami ilyesmit szerettem volna én is írni, igaz én nem vagyok fejlesztő, így nem tudhatom ilyen szabályok vannak.
Új hozzászólás Aktív témák
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Nők, nőügyek (18+)
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Pörögnek az Ulefone Armor eladások
- 3D nyomtatás
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Negyedszer juthatunk a peremvidékre egy új GeForce megvásárlásával
- Autós topik
- OLED TV topic
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Garancia! Steam Deck LCD 512GB + 256GB Ajándék Micro SD Kártya!
- Kolink riser 30cm gen5.0 vadiúj kábelek bolti ár feléért
- Asus Rog Strix X670E-F gamer alaplap hibás!!
- Eladó Steam Deck OLED (1 TB) full pack
- BESZÁMÍTÁS! HTC VIVE Pro 2 virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3074, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3082
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB DDR5 RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- JBL Xtreme 3/4 akciós áron eladó!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest