Hirdetés
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
peugeotmate
addikt
válasz
#48231525 #9299 üzenetére
Márpedig hasogatod! Például leszedsz valamilyen magyarosítást egy progihoz (pl. Facebookhoz), és/vagy engedélyezteted a hátteret meg a multitaskot egy 2G-s Touchon, akkor mégis mivel károsítottad meg az Applet?
(Egyébkén szerintem nem moderálhatnak minket, mivel nem azt írjuk le, hogy melyik oldalról szedje le ezt és ezt a progit, ami eredetileg fizetős, legalábbis részemről ilyet nem csináltam!
)
-
Kommy
veterán
válasz
Nekem aza számít warez programnak amiért fizetni kéne és én nem fizetek érte, tehát amit cydia-ból veszek meg, töltök le azokért ugyan úgy fizetek, vagy ha ingyenes akkor nem és ezzel a fejlesztőt támogatom.
Csak tudod fejlesztőkéne tudom, hogy az apple milyen nevetséges indokokkal dob el programokat, amik ezek után mennek cydia-ba, mivel az apple nem hagyta jó az meg a másik hogy te csak a pénzed 70%-át kapod meg mert 30%-ot lenyúl belőle az Apple, pedig sokat nem kelle az adott programért tennie.
-
C4mp3r
addikt
válasz
Igen, "hivatalosan" csak az app storeból lehetne vásárolni, a Cydia-ban olyan alkalmazásokat találsz, amiket az Apple a rohadt szigorú szabályzata miatt nem enged árusítani az App storeban. Tehát, ugyanúgy fizetsz az alkalmazásért, csak nem az app storeban teszed, így warezról semmiképpen sem beszélhetünk. (Az más kérdés, hogy a jb lehetőséget nyújt warez appok telepítésére is, de itt nem ez a lényeg.)
Kommy: Valami ilyesmit szerettem volna én is írni, igaz én nem vagyok fejlesztő, így nem tudhatom ilyen szabályok vannak.
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- Nvidia Quadro M2000/ P2000/ P4000/ RTX 4000/ RTX 5000/ RTX A2000
- SzinteÚJ! HP Elitebook 860 G9 i7-1255U 32GB 1000GB 16" FHD+ Gar.: 1 év
- Ipad Pro A1709 64GB és 256GB Retina 2K cellular
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3398, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest