Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Csirkejozsi

tag

válasz Béló #8364 üzenetére

Szia!
    Én tegnap éjjel végig töltöttem. Ma nem használtam túl sokat, mondjuk egy fél órát, és az aksija maxon van. De a teljes üzemideje elég jó lehet. (Elvileg 10 óra a max, de ezt egyenlőre nem tudom alátámasztani. Szerintem sokáig bírja.)
    És látszik, hogy egyben van, nem akar szétesni. Gumis a felülete, szal pl kocsiban egy fékezésnél sem repül le a műszerfalról. De a csomagban van hozzá egy rögzítő egység is. Plusz jár hozzá az autós töltő. Egyszerű miniUSB csatlakozója van, szal olyan kábellel gépről is lehet tölteni.
    A műholdra találási ideje is elég jó. Szabadég alatt kb. 20-30 mp alatt talált műholdat, ha sokáig nem volt előtte bekapcsolva. De ha nemrég lett kikapcsolva, és visszakapcsolod, akkor pár mp alatt már meg is találja a műhold jelet.
    És szerintem baromi pontos. Az iGo-s térképen pár méter pontossággal mutatja, hogy hol vagyok. És kíváncsiságból mentem két ugyanolyan kört a környéken bicajjal, és lemértem a távolságot vele; és a két mérés kb ugyanannyi lett (néhány métertől eltekintve).
    Szal mindent összegezve én nagyon elégedett vagyok vele. :D Szerintem jó választás ez a Motorola T805, mert elég olcsó, de jó minőség. :DD

Új hozzászólás Aktív témák