Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
savoo
addikt
válasz
kopekicsigo
üzenetére
Tessék itt van a fájl, amit nem nyit meg:
[link]Nem kell semmi ördöngősség, szépen le van írva az itouch.hu-n, hogy hogy kell csinálni. Letöltöd ezt, itunesban, rányomsz a shift+restore-ra (én azzal szívtam meg, hogy az updatere nyomkodtam a shiftet, és ott tallóztam be úgy persze nem lett jó
,) betallózod ezt a fájlt. Felrakja az itunes, újra indul stb. Utána leszeded ezt a fájl: quickpwn. Ha esetleg nem indulna el, akkor frissítened kell a .net frameworkot:klatty
Miután elindítottad betallózod ugyan azt a firmwaret, amit már letöltöttél. Kiválasztod az ipodot, hogy mit szeretnél telepíteni (cydia, installer, új boot kép). Tovább nyomod, majd leellenőrzi a progi, hogy megeggyezik e a kiválasztott firmware, az ipodon lévővel. Ez eltarthat egy-két percig. Utána kiírja, hogy kapcsold ki a touchot. Ezután DFU-modeba kell rakni leírja, hogy hogy csinált. Amikor DFU módban van, akkor elindul magátok a jailbrake, 5-10 perc alatt kész lesz.
Lényegében ugyan azt írtam le mint az itouch.hu-n, de remélem segítettem. 
-
kovis
tag
válasz
kopekicsigo
üzenetére
Valószínûleg a beta nem restorolható.
Ha a végleges2.0 lenne fenn nem csinálná ezt az iTunes szó nélkül restorolna.
A software kiterjesztése neked most 45
a véglegesé 47. Keress rá mongyuk a kalõzöblön és ugyanígy told fel.
Vagy ha jailbreak kell akkor ahogy a többiek javalták, bár hogy akármikor restorolhass muszájj végigfuttatnod a gyári softot as itunesodon.
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo ThinkPad P1 Gen 4 i7 32GB RAM 512GB SSD NVIDIA T1200 16 2560 1600 Garancia
- Dell Precision 7550 i7 32GB RAM 512GB SSD NVIDIA Quadro T1000 FHD
- Dell Precision 5560 i7 32GB RAM 512GB SSD NVIDIA RTX A2000 FHD+
- BOMBA áron eladó új Microsoft Surface Laptop 4 garanciával! AMD Ryzen 5 /16GB /256 SSD/TOUCH/13.5"/
- Dell Latitude 7420 i7 / 32GB /1TB SSD / FHD IPS
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3942, 100% Akkumulátor
- LG 27GR83Q-B - 27" IPS / QHD 2K / 240Hz & 1ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync / DisplayHDR 400
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L480 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
,) betallózod ezt a fájlt. Felrakja az itunes, újra indul stb. Utána leszeded ezt a fájl:
Lényegében ugyan azt írtam le mint az itouch.hu-n, de remélem segítettem.