Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• P-SZ-S

aktív tag

válasz Dogmatix #13015 üzenetére

Fél évig használtam olyan fóliát amiből 3db 1$ volt. Egyáltalán nem kellett cserélni, tökéletesen felment, és sokkal kevésbé gyűjtötte az újlenyomatokat meg a koszt. Egyedül a ZAGG Invisibe fóliájáért érdemes több pénzt kiadni, de az is irreálisan drága. Itthon ugyanaezeket az ólcsó fóliákat kapod, csak hatalmas kereskedői haszonnal. Nekem 2,5$-ból megvolt egy tok (kocsi kerék) [link], és mellé 3db fólia. Ezt itthon 2-3 ezer forintból tudnám összehozni, de ahhoz is rengeteget kéne kutakodjak. Csak ebayről érdemes rendelni.

Visszatéve a képernyő reagálás hibához: 4.3.3-an nem volt, és haveromnak 5.1-en sincs. Szóval megrekedtem :) . Sajnos nincs SHSH 4.3.3-ról, pedig szívesen visszatenném. Ott nem laggol a coverflow (megoldás: SmoothCoverflow Cydiaból) és nincsenek ilyen hibák. A notification center pedig nem nagyon izgat, akkor lenne értelme ha lenne hozzá mobilnet és folyamatosan kapnám az üzeneteket. És az iCloud-ot se használom. Elvileg van valami módszer amivel vissza lehet tenni 4.3.3-ra, de elég bonyolult és nem akarom elrontani.

Új hozzászólás Aktív témák