- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen egeret válasszak?
- Házimozi haladó szinten
- Apple asztali gépek
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Steam Deck
- Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
- Samsung Galaxy Tab S11 - tizenegyes
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
Új hozzászólás Aktív témák
-
e30st
tag
válasz
Roliiii #12498 üzenetére
higyjétek el, lesznek még jó árak itt, biztosan. Amúgy én nem hirdettem meg itt, csak leveleztem privátba egy taggal, akivel volt már két korábbi üzletem, és ezért van neki most helyzeti előnye.
De én láttam már itt olcsóbban is hirdetni touchot (igaz, egyből 10 hsz volt, hogy ment PÜ, ráadásul a tapasztalat szerint az érdeklődők száma mindig többszöröse annak, mint ahányan kiírják, hogy "ment PÜ)amúgy én most Zune-ra váltottam, mert berágtam egykét dolgon az Applere. Bár azzal se vagyok megelégedve. Hangminősége jobb mint a touché, de az akksija meg úgy minden másban jobb (najó az oled kijelző odavág). De amiért minden pénzt megadnék (feltéve ha az kevesebb mint 30000HUF) az egy új, vagy nagyon szép állapotú 5.5G Video, 80GB fehér. Az minden idők legjobban összerakott iPodja, a legtisztább hangzással, és egy bitangjó akksival. Olyat használtam 3 éven keresztül, míg pár nagyon durva esés után megadta magát a HDD
Új hozzászólás Aktív témák
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen egeret válasszak?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Házimozi haladó szinten
- Apple asztali gépek
- Vicces képek
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- További aktív témák...
- !Akció! Klipsch R-120SW Sub / Mélynyomó
- BMW gyári alufelni, téli gumival
- Eladó LG OLED G4 55" 3 ÉV GARANCIA
- iPad Air 5th gen (2022) 11" Blue M1 Cellular, ESR Rebound Hybrid Case 360 tok, 5in1 Type-C Hub
- AKCIÓ!!! Új SONOS ACE - Dolby Atmos vezetéknélküli fejhallgató, dupla BT, Sonos rendszer nélkül is m
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3294
- Samsung Galaxy Tab A8 32GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i5 4570 4 mag 4 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Latitude 5590 - i5-8GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W11 I Gari
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest