- Milyen egeret válasszak?
- Home server / házi szerver építése
- Logitech szerviz
- Milyen TV-t vegyek?
- Gaming notebook topik
- Először égett le egy újságnál a GeForce RTX 5090
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Mini PC
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rommel6600
őstag
válasz
velvet7 #11205 üzenetére
8 éve ebayezem, nem is azt mondtam, hogy az veszélyes lenne vagy hasonlók...
Pusztán arra akartam felhívni a figyelmét, hogy ha EU-n kívülről rendel, akkor elvileg vám (termék ára+pk 5%-a egy ipod touchra) és ÁFA (vámmal növelt érték 25%-a) fizetendő. Ha átcsusszan akkor nyilván nem. De arra, hogy átcsusszan semmi garancia nincs, ha meg keveset tüntetsz fel összegként, a vámosok sem hülyék és "statisztikai eszközökkel" elég könnyen meghatározzák egy ipod touch értékét.
Arról nem is beszélve, hogy magyarba nem küldetnék néhány ezer forint értéknél drágábbat valamiféle értékbiztosítás megléte nélkül. Onnantól kezdve (meg egyébként is) nyoma van az értéknek, és (vám szempontból) egyből bukó a dolog.
Emiatt én nem próbálkoznék, mert amekkora mákom van biztos fennakadna a hálón és engem rohadtul idegesítene ha az ötvenezres ipodom nyolcvanezres ipoddá válna egy vámolás után...
Új hozzászólás Aktív témák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen egeret válasszak?
- Telekom mobilszolgáltatások
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Nők, nőügyek (18+)
- Home server / házi szerver építése
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Linux kezdőknek
- További aktív témák...
- Shadow Of Mordor/GTA 5/RESIDENT EVIL II/CALL OF DUTY GHOSTS/STAR WARS SQUADRONS XBOX ONE JÁTÉKOK!
- Xiaomi Redmi Note 9 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 7 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- TECHNOGYM RUN EXCITE 700 Futógép eladó
- Laptop i7, 11. gen., 32GB Ram, 512 SSD, újszerű számítógép
- GYÖNYÖRŰ iPhone 16 128GB Ultramarine -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3097, 100% Akkumulátor
- Lenovo, Dell, HP, Panasonic Getac üzleti és ütésálló katonai laptopok + Ipad 6-13. gneráció
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Intel Core i9 14900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest