Hirdetés
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- OLED monitor topic
- Androidos fejegységek
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen videókártyát?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Apple MacBook
Új hozzászólás Aktív témák
-
hakos1987
őstag
válasz
Bling95 #5872 üzenetére
nem is állt szándékomban
viszont előbb történt egy fura dolog... elindítottam az asphalt5-öt, amikor elkezdett a kép jobb széle (ipod alsó része) hullámozni, vibrálni... kiléptem, majd vissza, először csíkozódott, majd ugyan ez. Na jól becsokiztam, kikapcsoltam a jószágot. Most vissza, és elvileg most minden okés, viszont aggódom, hogy ez hardveres hibára utal, vagy lehet csak soft gond?
Apple cuccokra van nemzetközi garancia? csak mert srác elmondása szerint 1 hónapja vette kint, de gari nincs. Esetleg sorozatszám alapján le lehet csekkolni a korát? -
-
-
-
válasz
Bling95 #5694 üzenetére
nekem van tokom hozzá, Akril Belkin tok ami csak a hátulját védi, de semmi sem ér... én nemtudom h hogy de baromi karcos... eladni énsem adom, lassan de tervezem egy iPhone 3GS vételét, és akkor megmarad mellette , csak a játékoknak. igazából a netezés élménye , a hangminőség és a karcsúság az ami miatt semmi pénzért nem válnék meg tőle. ha lesz iphone akkorsem.
-
-
válasz
Bling95 #5312 üzenetére
2: Mindkettőnek.
A DFU mindent megjavít?
(A jb-t be kéne fejezni lassan(csak egy utolsó kérdés lejjebb), mert a fejünkre koppintanak, bár az Apple-nek semmi baja vele. Másrészt meg ígyis-úgyis meg fogom csinálni.)
Lehetséges a legújabb szoftokat is jb-zni, vagy csak a 3.0-t? mert a leírások csak arra vannak.
mod: Speedshopban 1db hálózati töltő van, az is utángyártott és 1k, autósból pedig van gagyi duino(ilyen lett volna az 1k-s a Samuhoz is) 1k-ért, és Brando 5k-ért... -
Mákos7észta
aktív tag
-
DioKVP
tag
válasz
Bling95 #5278 üzenetére
Marware Sport Grip for iPod touch ez jó is lenne és nem is drága, ezer köszönet
pedig eskü tegnap ilyeneket vadásztam, de az istyle eszembe se jutott.
Lehet benézek hozzájuk jövőhéten és erről a vásárlásos dologról is kifaggatom őket, mert ez így nem állapot, hogy nem tudom ijesztgetni a halacskákat
-
DioKVP
tag
válasz
Bling95 #5276 üzenetére
Köszi! Majd lehet valamikor igénybe veszem őket csak most ezért az egy alkalmazásért nem akarok 15 dolláros kártyát venni. Előbb amúgy is valami szilikon tokot kéne találnom a tácsnak. Lehet megnézem valami aluljárós zsivány gsm-ben. Eddig egyedül a pixmanianál láttam ilyet de értük annyira nem rajongok.
-
djalczo
csendes tag
válasz
Bling95 #5050 üzenetére
sziasztok, csak arrol érdkelödnék hogy rendltem egy ipod toucht,és hogy most ezekböl hny fle verzio van? nem a tárhely méretére gondook.
ezt rendltem,csak nem tudom hogy most nem egy vérszegény ipodot kapok vagy egy normálisat
de megnyugszom ha csak eg fajta van,meg ami majd most jön ki
-
v2izzy
tag
válasz
Bling95 #5113 üzenetére
A tört játékok nem mennek fel rá, nem tört felmegy rá gond nélkül.
A "nem segithetünk"-et ugy érted hogy már nem lehet rajta segiteni, vagy csak itt a forumban nem szabad ilyenröl beszélni? Egyébként az a gondja konkrétan, hogy jailbreak közben nem települt fel neki a cydia.Legalábbis ő ezt mondja. Azt mondta ugy csinálta, hogy elsö jb probánál minden végigment csak a végén nem tudta, hogy nem szabad kikapcsolni, de ő kikapcsolta. Mikor visszakapcsolta látta hogy nem sikerült, és még megprobálta ugyanezt kb 5x vagy 6x és utána szolt, hogy nem jo. Akkor mondtam neki hogy várjon amig pittyen egyet. Megcsinálta ugy is és ugy meg már ment minden, csak a tört szoftok nem mentek fel rá merthát nincs rajta cydia. Ő így mondta el. Akkor igy már egyeltalán nem lehet rajta segiteni?
(amugy kicsit lehetett volna ovatosabb meg meggondoltabb....) -
-
-
-
-
Tama03
csendes tag
válasz
Bling95 #4826 üzenetére
Úgy próbáltam DFUba tenni ahogy az elején írtátok, + szó volt arról ezt a gép jelzi a szokásos lecsatlakoztatás hanggal, meg hogy talált is vmit. Na nálam meg vannak ezek a hangok, de nem látom sem az iTunesban, sem mondjuk a sajátgépben usb eszközként (pedig úgy tudok, hogy kéne).
A másik módon (itouch.hu) pedig még hangjelzés sincs, de ugyan úgy eltűnik, nem látom. Ezekután a "élesztés": addig nyomom vmelyik gombot, amíg nem látszik az apple, utánna már látja az iTunes.
Szóval fogalmam sincs hogyan kéne DFUba tenni, már legalább 10szer próbáltam, de mindig ez van. -
TexT-BoY
addikt
válasz
Bling95 #4798 üzenetére
nincs msn elérhetőséged? az enyém az adatoknál..
annyi a bajom hogy berántotta az össze szeném az iTunes, 50Gb, de én szeretnék szemezgetni arra az 5gb fentmarado helyre, az apple stores szépen megy, szedtem pár inygenes appot, el leszek a jövöheti kiránduláson. De azenével nem jutok dülőre, sikerült a cyda féle hangerpnövelő patc feltétele is..
-
-
-
-
-
szorcsika
csendes tag
válasz
Bling95 #4521 üzenetére
Huha, azota sok minden tortént....
Elosszor is nem sikerult telepoitenem a JB-et....pont amikor vártam a jelzést akkor nem csinált semmit hanem a gép jelezte, hogy nem mukodik....(igen DFU-ban volt).
Aztán leszedtem a 2.2 es szoftvert, de az meg tolt és az ipodom még mindig a Itunsba dugást kéri, de MÁR OTT VAN!!!!Harmadszorra sikeulr elérnem hogy valami csik tolt az ipodon,de aztán semmi nem tortént!!!!!
Valaki segitsen!!!!!!
-
-
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest