Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
ku-cu
tag
válasz
Kvelstadt
üzenetére
Kell lenni valami formázás, vagy gyári visszaállítás lehetőségnek az itunes-ban. (A frissítés mellett, vagy alatt.
Nem akarlak nagyon összekutyulni, de szerintem a Sharepod nevű alkalmazással lehet a legegyszerűbben zenét másolni a shuffe-ra. A lényeg, hogy nem usb háttértárként. Mindenképp valami probram kell hozá. (Gyárilag az itunes.) -
ku-cu
tag
Ha bekapcsolás után, a play gombot bőszen nyomogatva sem történik semmi, akkor nincs rajta zene, vagy teljesen le van halkítva.

Normális működéskor: bekapcsolod, madj elindítasz egy zeneszámot. -
ku-cu
tag
válasz
jubilleum
üzenetére
Pech, együtt érzek. Az én ipodom is halott volt egy ideig, részben a saját hülyeségem miatt.
Alaplapot lehet venni, de elég drága. Komolyabb alkatrész kereskedőktől pl ifixit 50usd, valamint olcsóbban aliexpressz 27usd. Ez utóbbi (hang)minőségért nem tenném tűzbe a kezem, bár ha nincsenek kifejezetten " audiophile" hajlamaid, valószínű semmiben nem rosszabb mint az eredeti.Én a helyedben vennék egy hibás darabot itt az aprón 4-5 ezerért, de lehet ez a leg időigényesebb. Én ezt tettem nem is olyan régen.
-
ku-cu
tag
válasz
jubilleum
üzenetére
Hello,
Ha jól értem akkor itt az akkuval van gond. Tedd disk mode-ba (menu+OK egyszerre nyomva tart--újraindulás közben--paly+OK gomb egyszerre nyomva tart.) Disk módban még majnem halott akkut is fel lehet tölteni. Miután feltöltött menu+OK, újraindítod.
Ha így sem megy, valószínű új akku kell, de szerintem menni fog.Ezután disk módban dugd rá a gépre, és itunes-ban restore. Ez elvileg helyesen leformázza a hdd-ot, működnie kell.
-
-
ku-cu
tag
Szerintem Griffin Reflect, vagy Griffin iClear.
Mindkettőnek van előnye, hátránya is, de egyikkel sem járhatsz rosszul...
-
ku-cu
tag
válasz
icecave
üzenetére
Jó, de azért egy krómozott fém hátlap karcolódása mégiscsak más... (Nekem egy ipod videom van, szerintem az "enyhén" karcos hátlap elegáns!
)
A shuffle esetében leginkább nem fordítottak túl sok figyelmet a hátán lévő alma jel minőségére! A többi részén a festés egyébként OK, ha nem dobálja az ember akkor gyönyörű marad. Viszont ha egyszer betonra ejti...
-
ku-cu
tag
Ahogy unyadavid kolléga mondja: Kicsi, remekül kezelhető,korrektül szól,és bármikor bárhova magaddal viheted a legkisebb kellemetlenség nélkül
Viszont: Én első számú lejátszónak semmi pénzért nem venném, kicsi tárhely, nuku kijelző. Ilyen célra sokkal inkább sandisk sansa clip-et vennék, ha fontos a kis méret. Második lejátszónak, sportoláshoz viszont tökéletes. Talán egyetlen negatívumként a sérülékenységét tudnám felhozni...
Ja, és fülesnek inkább cx55!
-
ku-cu
tag
Új hozzászólás Aktív témák
- Asus Rog Strix G513 Laptop Eladó!
- Mobil LTE hotspot router TP-Link M7200 V4 4G/LTE 150Mb/s,WiFi 2,4GHz 300M
- Four Connect Stage2 2x10mm2 prémium hangfalkábel Nakamichi banándugókkal
- ÚJ BONTATLAN MacBook Pro Air 13 - 16" Apple M1 M2 M3 M4 MAGYAR Billenyt AZONNAL DEÁK TÉRNÉL Átvehető
- APPLE Airpods PRO 3 , Airpods 4 Airpods Iphone 14 15 16 17 Bontatlan Új DEÁK TÉRNÉL AZONNAL Átvehető
- iPhone 15 Pro Max 256GB 90% (1év Garancia) Akár új akksival is kérhető!
- Dobozos! Xbox Series X 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- Acer Chromebase All-in-One PC 23.8" Touchscreen
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AZONNAL KÉSZLETRŐL! Intel Core i5 14600K 32GB 6000MHz RAM 2TB Gen4 SSD RTX 5060 8GB FSP 750W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

)