Hirdetés
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Apple notebookok
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Fujifilm X
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Nikon Z MILC fényképezőgépcsalád
- Videós, mozgóképes topik
- E-book olvasók
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
-
PROHARDVER!
iPhone-t használók OFF topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tim82
félisten
válasz manchester85 #61726 üzenetére
Necces, de könnyen lehet, hogy valami ilyesmivel próbálják majd megoldani. Jelenleg egyáltalán nincs rá igazán költséghatékony és mindenkinek megfelelő infrastruktúra kiépítve. Amúgy meg kiindulásnak. (Én is olvastam a Wikipediánál komolyabb cikkeket nyilván, mert érdekelt, de lusta vagyok előkeresni őket.)
[ Szerkesztve ]
"You're going to negotiate with a girl, who thinks she's a space station? - When you put it like that, it does kinda sound crazy." - Audio-GD NFB-11.32 DAC/fejeserősítő eladó - https://tinyurl.com/Tim82HA
-
Totheground
addikt
Olyan mennyiségben előállítani, mint kellene, hihetetlen energiaigényes és környezetszennyező. Illetve drága, és pont olyan helyeken nem lenne rá keret, ahol szükséges lenne.
De van erről egy rakat tanulmány (én snem olvastam őket) ha érdekel.Tokyoite - https://www.instagram.com/denipi_m/
-
Cyberpunk
félisten
Pénz, pénz, pénz. Egy szegény országnak nem hiszem, hogy erre lesz valaha kapacitása, főleg nem a sivatag közepén. Komoly túltermelés van ma is, de több mint fele megy a szemétbe, elképesztő mértékű pazarlás ez. A szegény országokban meg tudjuk mi van. Ma sem oldották meg, jövőben sem lesz ez másként, amíg az ember a saját érdekeit nézi.
Abszolút nem akarok, nem csak a természetem miatt, ha nem amúgy sem. Ezt érzem és kész.
[ Szerkesztve ]
Hope was the right choice, and it always will be.
-
vadászcsiga
félisten
Tengervízből nagyon költséges az ivóvíz előállítása. Plusz nem túl haladós, sok sós viz, kevés édes.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Új Lenovo Yoga 7 ProX Gamer Tervező Ultrabook -50% Ryzen 7 6800HS 32/1TB AMD 4GB + 3050 4GB 3K 120Hz
- HP EliteBook 840 G6 Fémházas Tartós Laptop 14" -70% i5-8365U 4Mag 16GB 512GB SSD FHD IPS
- Eladó JURA ENA 5 Svájci Kávéfőző gép
- AOC CU34G2X 34" 144Hz 21:9, ivelt Gaming monitor, monitorváltás miatt eladó!!
- Logitech G Pro X Superlight + Corepad Skatez PRO & Soft Grips
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest