Aktív témák
-
jonner
tag
A számok léptetése a fülhallgató gombjával működik elvileg, ugye? Nekem semmit nem csinál. Nyomom egyszer, kétszer, háromszor, nyomom középen, nyomom a plusz jelet, a mínusz jelet, semmi. Gyári a fülhallgató. Mi lehet a hiba?
-
jonner
tag
15 ezer forintig milyen fülhallgatót ajánlanátok, ami tudja ugyanazokat a funkciókat amiket a gyári: telefonfelvétel, számlépegetés, stb., de jobban szól? Használom a keresőt, sajnos a linkelt oldalak már nem élnek, ahol konkrét javaslatokat megnézhettem volna.
[ Szerkesztve ]
-
jonner
tag
Köszönöm a gyors választ.
Még abban tudnátok segíteni, hogy milt tud egy 20 ezer ft körüli autós töltő? Az iStyle-ban kerestem töltőt, mondták, hogy csak ez van nekik és hirtelen butának éreztem magam, ha megkérdezem volna mit is tud ez, hogy ennyibe kerül. A honlapjukon most nem is találom, hogy megnézzem a speckóit.
-
jonner
tag
Holnap rájukcsörgök, megkérdezem. Nem mintha meg akarnám venni, de azért tudja az emberfia, mivel áll szemben.
[ Szerkesztve ]
-
jonner
tag
válasz BloodyEddie #21062 üzenetére
Használtan vagy valamelyik bazárosnál?
-
jonner
tag
Szép napot, tudnátok segíteni email mappákkal kapcsolatban? Laikusként egyszerű módon próbálom elmagyarázni mit is szeretnék, elnézést, ha nem leszek pontos. Szóval a céges levelezésemet az informatikusunk felvitte a telefonra (via IMAP), rendben működik is a dolog. Én úgy állítottam be a PC-men, hogy minden az inboxba menjen, onnan rendezem a leveleket a különböző mappákba.
Az iPhone-on csak az új üzeneteket szeretném megnézni, vagyis nekem csak az Inbox kellene. Jelenleg azonban az összes almappát látom a telefonon, mintegy 35-öt legalább, ami számomra zavaró. Meg lehet azt oldani valahogy, hogy csak az inboxot lássam? Vagy, hogy egy mappába pakoljam a különböző, összetartozó almappákat, hogy ne legyen egymás alá halmozva ennyi?
-
jonner
tag
válasz tikshow #21253 üzenetére
Akkor legalább van olyan alkalmazás, amivel az alfoldereket be tudom pakolni az anyafolderekbe? Legyen inkább 5 fő folderem almappákkal, ne 35 különálló. A folderbuddy-t találtam, de mivel önállóan (rendszergazda ismeri a beállításokat) nem tudom beállítani, és ezért kipróbálni sem, nem tudom ellenőrizni, hogy erre alkalmas-e.
-
jonner
tag
Sziasztok,
Szeretnék kedvenc zenéimből egyetlen albumot csinálni, de az iTunes állandóan számonként teszi be őket. Vagyis úgy, hogy a többséget egyesével, egy párat azonban összerak egy albumba. A PCn szépen összerakom a mappát, majd az Itunes-ban "Add folder to library" utasítással próbálom betenni. MP3-ban. Majd, amikor így nem megy csinálok Lossless Apple formátumot, a foldert ismét nem teszi be, csak a számokat külön külön.
Erre csinálok a zenékből egy audio CD-t, majd az iTunes-t megkérem, hogy importálja a CD-t. Ezt már számtalanszor megtettem, eddig mindig szépen be is tette az albumot egy az egyben (még akkor is, ha saját készítésű válogatás CD volt). Most azonban az istennek sem hajlandó. Bármit is csinálok mindig külön-külön teszi be a számokat. Mit csinálok rosszul, illetve hogyan tudom egy folderbe (albumba) rendezni a kívánt számokat? Nincs JB.
-
jonner
tag
Köszönöm mindhármótoknak a gyors választ.
Este fogom tudni kipróbálni, de így már menni fog.
[ Szerkesztve ]
-
jonner
tag
Sziasztok, meg tudnátok mondani, hogy az iPhone-omon lévő Global AQ SMS fiókra tudok-e normál (nem iPhone pannon-os készülék) telefonról sms-t kapni és ha igen, akkor az mennyibe kerül? Mármint a küldőnek. Nem találtam erre vonatkozóan információt a fórumon, tesztelni pedig addig nem szeretném, amíg meg nem tudom van-e ennek vmi extra költségvonzata (emelt díj, stb)
-
-
jonner
tag
A leírás szerint igen, de azt javaslom olvass utána a neten, én csak ma találkoztam ezzel a programmal. Angol leírás van sok, magyart ezt találtam.
RicHarD: ezt te hol láttad? Én átolvastam a honlapjukat, de erről nem láttam semmit. Mondjuk elég kevés info van fent, de a netes vélemények nem rosszak, ezért szedtem le én is a Standard verziót.
[ Szerkesztve ]
-
jonner
tag
válasz Richard #22629 üzenetére
Nekem ez az 50 credites csomag van, így megéri nem T mobilos számokra küldeni. A nagyobb csomagokat nem néztem, de gondolom ott még inkább így van. Mindenkinek a saját előfizetéses csomagjával kell összehasonlítani, nekem Ikon van és ott csak a T mobilos sms-ek ingyenesek. Egy darabig.
-
jonner
tag
Sziasztok!
Navigon térképszoftverem szerettem volna frissíteni az új szoftverrel, de hiába volt hely a telefonon, folyamatosan azt írta, hogy nem elegendő. Erre letöröltem a régebbi verziót, de most az Apple Store-ban az újért nem szeretnék ismét fizetni. A frissítések ingyenesek, de nem install-t ajánl fel, hanem fizetést. Van valakinek tapasztalata ebben, vagy vmi jó ötlete?
Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest