Hirdetés
- Milyen processzort vegyek?
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Házimozi haladó szinten
- Elkezdte felszámolni a GPU-s PhysX támogatását az NVIDIA
- Vezetékes FEJhallgatók
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- TCL LCD és LED TV-k
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- OLED monitor topic
Aktív témák
-
trobi28
addikt
válasz
talamasca #34192 üzenetére
Úgy néz ki hogy ezt más szolgáltató is így csinálja mert a Telenornál én is megszívtam egyszer.Engem csak az bosszant hogy direkt csinálják mert ezzel jól lehúznak jópár embert.Ha lenne időm simán elmennék ezzel a fogyasztóvédelemhez.Ha az én adatforgalom mérérsememet nem fogadja elmert az övé a mérvadó akkor igen is értesítsen hogy hol tartok az Ő MÉRÉSE SZERINT.
És tuti hogy igazat is adnának nekem és még jól meg is büntetnék őket ez miatt,mert ez lehúzás hogy egyszer küldi egyszer nem. -
Csapi007
veterán
válasz
talamasca #32811 üzenetére
Antennagate totál más mivel az egy új, forgalmazásban lévő készülék hibája. És mint már írtam a 3G két éves már nem forgalmazott készülék.
USA-ban szerintem kevés elégedetlen ember van, vagy már mind 3GS/4-el rohangál vagy beletörődött hogy ez van.
Applet nem kell félteni bíróság terén, bár aki ezt bíróságra viszi annak nagy baromnak kell lennie, a bíróság költségeiből 2 iPhone 4-et minimum vehetne...Nem veszekedni/vitatkozni akarok. Az álláspontom az hogy az Apple megteheti ezt és meg is tette.
-
Everman
addikt
válasz
talamasca #32806 üzenetére
"De hidd el, hogy itt komoly a probléma."
Elhiszem, sőt én sem ajánlom senkinek 3G-n a frissítést 4.0-ra (bár van olyan ismerősöm, aki megtette és elégedetten használja).
"Az, hogy megismétlem: Nem engedi HIVATALOSAN az Apple."
Ez igaz is meg nem is. Igaz, mert az iTunes nem ajánlja fel és nem igaz, mert nincsen megakadályozva, mint a 3GS-nél (egyetlen bökkenő a baseband miatti hibaüzenet, de ez a RecBoot-ban egyetlen kattintással javítható).
Szóval aki nem tud együtt élni a 4.x frissítés miatti teljesítménycsökkenéssel, az rá tud szánni 15 percet és vissza tudja állítani a rendszert, mert nem olyan nagy ördöngösség.
Az Apple is foglalkozik a dologgal, de mint már írtam eleve hiba volt kiadni erre a készülékre, utólag csodát tenni nem nagyon fognak vele.
"Ha már letiltod a csillivilli hátteret és MT-t, akkor milyen komoly erőforrászabalás is van az iOS 4-ben?"
Egy rendszer nem csak az UI-ból áll
A kernel, memória és taszk kezelés, az újabb alkalmazások stb. mind elsősorban az iPhone 4-hez van készítve és optimalizálva, ami a 3GS-nek még nem okoz komoly problémát, de a 3G viszonylag már elavult hardverének igen. -
-
Everman
addikt
válasz
talamasca #32797 üzenetére
"Hivatalosan sincs visszafrissítési lehetőség az iPhone 3G esetén, ezt kell felfogni!"
Már kérdeztem, hogy mi tart vissza a downgrade-től?
Nem kell hozzá semmi "nem hivatalos" megoldás. Egyetlen gond vele, hogy a 4.0-ra frissítés előtti utolsó backupot tudod csak visszaállítani.A gond egyébként az, hogy egyáltalán kiadták 3G-re ezt a frissítést, ha 2G-re, ami nagyjából ugyanaz a hardver nem adták ki, akkor erre sem kellett volna. Más gyártó sem ad rendszerfrissítést nem hogy 2-3 éves készülékekre, de 1 évesre sem.
Igaz, akkor meg éppen azért menne a siránkozás, hogy miért nincs 3G-re 4.0.
El kéne végre fogadni, hogy az újabb rendszereknek nagyobb a hardverkövetelménye. Windows 7-et sem raksz 400-as Celeronra, vagy ha igen, akkor elfogadod, hogy lassú lesz.
-
Csapi007
veterán