- Itt vannak az Apacer Intel és AMD profilokkal konfigurált DDR5 tuningmemóriái
- 14 az 1-ben USB4 dokkoló jött a Razer fémjelzésével
- Asztali használathoz tervezett, masszív kapacitású külső SSD a Team Grouptól
- Egyelőre nem tervez Lunar Lake-hez hasonló dizájnt az AMD
- Két MSI alaplapban is leégett az AMD új Ryzenje
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
- E-book olvasók
- Apple asztali gépek
- Két MSI alaplapban is leégett az AMD új Ryzenje
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- TCL LCD és LED TV-k
Aktív témák
-
manchester85
veterán
Szia! Pontosan nem tudom, de egy időben nekem is csinálta. Sajnos, ha előjön, csak ezzel tudod orvosolni. Illetve én arra gondolok, hogy az iTunes-on belül valamilyen authorizálás vagy szinkronizálással kapcsolatos bug. Jól gondolom, hogy iTunesra csatlakozás után jött elő? Importáltad a letöltött programjaidat iTunes-ra, vagy van, ami csak telón van meg? Azt hiszem, ez zavarja be, mármint, ha csak a telódon vannak meg a progik, iTunes-ba meg nincsenek importálva.
[ Szerkesztve ]
i6 Silver
-
senior tag
válasz manchester85 #46151 üzenetére
Szia!
Valami eszembe jutott.
Pár napja, ha rádugom az Itunes-ra, mindig kér Authorizációt. Pedig a programok is szinkronizálva vannak állandóan a Pc és a teló között, és soha nem volt másik PC-re dugva a teló, és soha nem használtam másik account-ot.
Esetleg valaki tapasztalt mostanában ilyet? -
HoTDoG
tag
válasz rolcsibácsi #46138 üzenetére
T-mobile-os kártyával, persze. A backup a 3-as rendszerből való, de nem tudom backup nélkül hogy tegyem vissza az sms-eket, fotókat, meg minden fontosabb adatot...
-
zack
nagyúr
Akkor az jött be, amit írtam, hogy manchester85 már találkozott vele.
Mázli, mert az ilyen jellegű problémára csak az tudja a választ, aki már találkozott vele.Samsung Galaxy Z Flip5 256GB Platinum Silver (online exkluzív) <<>> Vsonic GR07 + Sony Hi-Res WI-H700 + Sony Hi-Res WI-1000X <<>> Spotify Premium<<>> LG 65" C31LA + LG S80QR 5.1.3
-
senior tag
válasz manchester85 #46153 üzenetére
Nem, már régebbi telepítés, a Iphone4-est azóta vettem.
-
nggabi
félisten
Üdv almások
Szokásos szombat esti Modern Combat 2 multiplayhez keresünk még pár embert. Akit érdekel esetleg kutkut fórumtársnál lehet jelentkezni. Olyan fél 9 felé kezdenénk...
"szenyor dzsíííí"
-
rolcsibácsi
őstag
válasz HoTDoG #46154 üzenetére
ha jól emléxem nem jb-elsz, igen akkor csak backupból lehet kimenteni ezeket, akkor viszont a gondod nem fog megoldódni, mert egy rossz backupot cipelsz.. sms-ek biztos nagyon fontosak, képeket le lehet menteni majd visszaszinkronizálni, tlefonszámokat meg a legegyszerűbb, ahhoz télleg nem kell bekáp.. te döntesz (vagy jb-zel)
-
rolcsibácsi
őstag
2 és fél év után rájöttem hogy a videókon, zenéken, podcastekenstb kívül az appokat is rá lehet huzigálni a telóra és nem kell hogy szinkronizálva legyenek juhéé
-
zack
nagyúr
válasz rolcsibácsi #46162 üzenetére
Erre én is a múltkori iTunes problémámnál jöttem rá.
Samsung Galaxy Z Flip5 256GB Platinum Silver (online exkluzív) <<>> Vsonic GR07 + Sony Hi-Res WI-H700 + Sony Hi-Res WI-1000X <<>> Spotify Premium<<>> LG 65" C31LA + LG S80QR 5.1.3
-
rolcsibácsi
őstag
bemész az appok fülére a bol oldali oszlopban ahol vannak a lejátszási listák, fölötte a telód, fölötte a gépeden lévő tartalom- itt az appokra katt és látod mik vannak a gépeden. fogd és vidd módszerrel simán ráhúzod a bal oszlopban a telódra, ennyi..
most kiűrítettem az appjaimat az itunes könyvtárból és manuálisan kivágtam beillesztettem őket a C:/-ről a D:/re.. mindenképpen a c-n kell lennie ahhoz hogy az itunesban benne lehessenek? kevés tőlük mindig a hely a rendszerpartíciómon...
-
Mr President
senior tag
Hello
Vettem egy iphone-t szinkronizálni szeretném és egyúttal appokat feltenni.
Kérdésem hogy hogyan? Itunesban csak simán áthúzgálom és amiket más gépen tettek fel azokat felülírja? Az alap appok mint telefon, appstore, üzenetek azok megmaradnak?
Sry ha láma! De először csinálom!iPhone 15 Pro | iPad Pro M1 | Apple Watch S7
-
rolcsibácsi
őstag
válasz Mr President #46166 üzenetére
azok megmaradnak a többit valószínűleg le fogja törölni ami nem a te accountoddal(felhasználóddal) lett letöltve.
[ Szerkesztve ]
-
Mr President
senior tag
-
vadászcsiga
félisten
Csináltam egy restore-t de nem tettem vissza a backup-ot hanem belaktam újra a telót így úgy tűnik jobb lett a mobilnet sokkal hamarabb kapcsolódik mint előtte. Most már elég neki max 50 mp. Tesztelgetem még mielőtt visszaviszem. Vajon ilyen problémával is csak 1-2 hét múlva látom viszont illetve kapok újat?
-
rolcsibácsi
őstag
válasz vadászcsiga #46169 üzenetére
lényeg hogy ha volt egy rossz backupod azt ne rakd vissza..
ha ezentúl nem lesz ilyen gondod akkor cipelheted egész addig amíg nem frissítesz egy újabb verziószámú szoftverre -
ecology_83
tag
Sziasztok!
Olyan problémám van, hogy az iPhone 2G-m 3.1.3-mal ha 50% körüli akku szintig jut, akkor kikapcsol. Ha visszakapcsolom és nem nyitom a simet, akkor bekapcsolva marad és lemerül szépen lassan ahogy kell, de ha beírom a pin kódot, akkor 10 kb másodperc múlva kikapcsol. Nem rég óta van ez a jelenség. 1hónapja kb, és október óta van nálam a tel. A cydiából töröltem egy spy fixet, azt telepítettem onnan utoljára. Hátha ez a baja. Amúgy az akku két nap után megy 50%-ra, korábban is ennyit ment. Ha valakinek van tippje, hogy mi lehet a probléma, akkor ossza meg velem!
Köszi előre is! -
rolcsibácsi
őstag
music downloader nevu progi is csak 200 ft, de megerte megnezni a hozza irt kommenteket
inkabb fizetek 200Ft-at Geohotnak -
vadászcsiga
félisten
válasz rolcsibácsi #46172 üzenetére
Tényleg kemény kommentek vannak alatta Sokan anélkül vesznek appokat hogy elolvasnák ezeket.
-
rolcsibácsi
őstag
válasz vadászcsiga #46173 üzenetére
hat decsak 200
azert jogosan hoborognek, hisz ok megvettek, es ok irtak rola velemenyt, kommentet, viszont egyszeruen le lettek huzva, es nem tehetnek semmit mert nincs semmi garancia vagy lite verzio.. igy jartak.. persze kiaf@szt erdekel, telleg csak 200ft.. egyikuk sem fog birosagra menni ezzel, bezzeg ha nagyobb erteku dologrol lenne szo akkor nehany forumozo itt- is mashogy latna dolgokat
grat a fejlesztonek
o meg nagyobb paraszt mint en sztem... -
Vapor
aktív tag
-
kacsaesokos
tag
Sziasztok!
Tegnaptól én is egy 3gs boldog tulajdonosa vagyok, két kérdésem lenne, mindkettőt biztos sokszor feltették már , az egyik, hogy jelenleg dominos vagyok és "csak" egy 100mb-os netcsomagom van, ez elég arra, hogy a különböző szinkronizációkat elvégezze? A sulimba és itthon is van wifi, szóval naponta olyan 2-3óra az amikor mobilnetet használna. A másik kérdésem a wifivel kapcsolatos, mégpedig annyi, hogy elég lusta vagyok, szóval ha nem muszáj nem kapcsolgatnám ki-be folyamatosan, hanem mindig menne, van ezzel, vagy lehet ettől probléma?
-
Ap3x89
aktív tag
válasz kacsaesokos #46176 üzenetére
nem mert elvileg ha a kijelző "sötét" akkor a wifi sem aktív
Xbox 360 slim --- Gamertag: apatizs
-
HoTDoG
tag
válasz rolcsibácsi #46159 üzenetére
Köszi, tényleg a régi backup okozta a galibát.
Az SMSek és a jegyzetek elvesztek, de talán túlélem nélkülük . Egyébként jb-zek. De rögtönzött sms-ek lementésére ez is megtette: http://www.iphone-sms.com/
Köszi mégegyszer! -
jozsika26
csendes tag
sziasztok!Iphone4-em van.a kérdésem az lenne,hogy hogyan tudnám a gépemröl a teloszámaimat átküldeni az iphone-ra??
-
vadászcsiga
félisten
Hú én is kezdem rühellni ezt az iTunest. Szinkronizáltam a telót a Gmail címtárral erre törölte az összes telefonszámomat, csak a telefonon maradt meg most mit csináljak pedig azt hittem a google-ban megmarad az örökkévalóságnak.
-
máyköl
veterán
Üdv!
Van egy 3G-m. Mivel vodafoneos vagyok, függetlenítenen kéne. Jelenleg 4.2.1 szoftver van rajta, de ezt sajnos nem lehet függetleníteni.
Ti mit ajánlotok?
4.1 szoftver, vagy maradjak a 4.2.1 -nél, és ipad basebandos legyen. Melyik a jobb? -
manchester85
veterán
válasz máyköl #46185 üzenetére
Mivel frissült a BB 4.2.1-től így csak az iPad baseband marad.
Amúgy neked abban mi a jó, hogy pár hét leforgása alatt eladsz egy telefont, majd veszel helyette egy ugyanolyat? (Persze, ha magánügy, nem kérdeztem semmit, az viszont még mindig az alapelvek része, hogy a szoftveres függetlenítés tiltott.)
i6 Silver
-
vadászcsiga
félisten
válasz vadászcsiga #46184 üzenetére
Storno, megvannak csak a google-ban volt valami fennakadás. Újra beléptem utána meglett mind, gyorsan exportáltam is 2 féle formátumban.
Szeretem az iTunest -
trobi28
addikt
Ap3x89,ficere
A 4-es fw-től felfele ha valami használja a wifit a háttérben akkor az nem kapcsol ki "sötét" kijelző mellett.
Csak a pontosság kedvéértBoldogok a tudatlanok, akiket nem terhel gondolat súlya!
-
zack
nagyúr
válasz vadászcsiga #46184 üzenetére
Miert nem hasznalsz Google exchange-et? Igy kihagyhatod az iTunes-ban ezt a feature-t. Folyamatosan szinkronizalni fog barmi valtozas tortenik. Nem is ertem, hogy aki okostelot hasznal miert nem haszalja ki ezt a cseppet sem mellekes funkciot.
Samsung Galaxy Z Flip5 256GB Platinum Silver (online exkluzív) <<>> Vsonic GR07 + Sony Hi-Res WI-H700 + Sony Hi-Res WI-1000X <<>> Spotify Premium<<>> LG 65" C31LA + LG S80QR 5.1.3
-
Csabee.
nagyúr
3gs 3.1.3ról valaki átállt mostanába 4.2.1-re? (old boot-romom van)
Üdv: Csabee.
-
trobi28
addikt
válasz Csabee. #46191 üzenetére
3g-t csináltam meg tegnap (egy ismerősömé) 3.1.3-ról 4.1.2-re.
Egy óra alatt JB-el együtt kész vóltzack: Nekem a Google exchange-el annyi problémám volt hogy letőlti a G-mail-es leveleimet,én tőrlöm és mondjuk ha 5 perc múlva megint megnézem akkor ismét letőlti mintha nem is néztem vólna meg őket
Ha simán van beállítva a fiók akkor nem csinál ilyent[ Szerkesztve ]
Boldogok a tudatlanok, akiket nem terhel gondolat súlya!
Aktív témák
Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- PlayStation 5
- Milyen légkondit a lakásba?
- Elektromos autók - motorok
- Szövetségi felügyelet alá helyeznék a Google-t
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Xbox Series X|S
- Okos Otthon / Smart Home
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen okostelefont vegyek?
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest