- Azonnali informatikai kérdések órája
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Projektor topic
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Androidos fejegységek
- Milyen processzort vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- OLED TV topic
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
-
PROHARDVER!
iPhone felhasználók szakmai topikja
Kérek mindenkit, hogy a topikban kulturáltan kommunikáljunk: [link]
Archívum #1
Archívum #2
Új hozzászólás Aktív témák
-
hackman27697
csendes tag
Sziasztok!
Eddig androidos telóm volt és most vettem egy iphone_t. Na-most nagyon fasza határozottan hatékonyabban tudom használni mit az eddigi telefonjaimat (megvan 2 hete), csak egyetlen dolog van ami nekem baromira nincs meg, mégpedig egy olyan billentyűzet amin van előre meg hátra gomb (tudjátok mikor gépelek és elb@szok valamit aztán gyorsan back, kijavítom aztán belekatt_előre és már folyathatom is a gépelést) (a fel meg le is jó lenne, de azok nélkül tudok élni). Tehát a kérdésem az lenne hogy van e iphone_ra olyan keyboard app amiben van előre meg hátra gomb. PLS Help Köszi!
Ja a Go meg a swiftkey már megvolt, azokban nem találtam ezért merült fel a kérdés ,hogy van e olyan app egyáltalán.....??
[ Szerkesztve ]
-
hackman27697
csendes tag
Sziasztok Kedves Emberek!
Próbáltatok mostanában iTunes_al csengőhangot csinálni? Csak nekem nem megy? az egyel régebbi itunesal ment, csináltam aac_t az m4a_t átneveztem m4r_re és csak vissza kellett húzni a csengőhangokhoz a telefonra aztán fel is töltötte teljesen jó használható volt, most meg tudom csinálni az m4r_ig aztán mikor vissza akarom húzni akkor nem hagyja, tudjátok kis áthúzott karika, sehová nem tudom behúzni.
Valami új frissítés miatt nem hagyja vagy én állítottam el valamit vagy esetleg valamit rosszul csinálok? Tudnátok esetleg segíteni légyszi?
Köszönöm! -
hackman27697
csendes tag
válasz hemaka #187220 üzenetére
Szia. Ehez új driver kell meg le kell szedni az iTunes_t? Odáig jutottam hogy valami driver managert vagy valami ilyesmit le kell szedni hozzá, ahoz meg hogy az menjen le kell törölni az az iTunes_t. nem akarom az itunest is letörölni csomó zene van meg minden. Vamit rosszul csinálok ugye? vagy valami alternatíva?
[ Szerkesztve ]
-
hackman27697
csendes tag
válasz hemaka #187222 üzenetére
Köszi szépen a segítséged, most már megy, de valamiért nem ment az iTunes_driverrel, hanem fel kellett hogy rakja magának a copytrans a drivert amihez meg le kellett törölni az iTunest. Na mindegy megoldódott a probléma nem tudom az iTunes_al miért nem ment kb 2 hónapja próbáltam és akkor még jó volt azzal is.
egy szóval: Köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest