Hirdetés
- 11 az 1-ben Thunderbolt 4 dokkolót készített az Apricorn
- CUDIMM DDR5 memóriák jönnek nyáron a v-color műhelyéből
- Megszorongathatja a nyugaton elterjedt konkurenciáját az UNIS villámgyors SSD-je
- A letisztult belsőt szereti a GameMax E-ATX-es miditornya
- Boncasztalon a Keychron K3 Max és Q10 Max billentyűzete
-
PROHARDVER!
iPhone felhasználók szakmai topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
lugosi #317123 üzenetére
Pénzes ügyre még nem kommunikáltak, de vannak sejtéseim miket fognak, ez eddig ennyi.
A fotó ügyre igen, ott arra gondoltam, 1 hogy jöttek a hírek az esetekről, 2 azután apple leegyszerűsítette, hogy nyugi-nyugi csak lokális a probléma (felülíratlan készülék SSD) nem kell aggódni. A harmadik lépés pedig az, hogy el kell hitetni az emberekkel, hogy a nem csak készülék SSD-ről visszaállt kép sztorik mind hamis hírek - ez az a pont ahol arra gondoltam, hogy apple pénzt és energiát nem sajnálva bármit elkövet, hogy ez maradjon meg az emberekben. A harmadik pontot van aki tényként kezeli, van aki nem.
-
tuzpenge
őstag
válasz
lugosi #317123 üzenetére
Értem amit írsz. Kérlek te is olvass a sorok között!!! A nagyon sok igazság, hogy csak az általuk pozitív kommunikációt teszik közzé. Ennyi lett volna a mondani való meg hogy szerintem semmi összeesküvés elmélet nem volt benne! Igazad van, most még sehogy nem kommunikáltak és szerintem nem is igen fognak… bár ugye a kommunikáció hiánya is kommunikáció, és mindenkinek joga levonni a következtetéseket!
Új hozzászólás Aktív témák
- Beszámítás! Xiaomi Redmi Note 10 Pro mobiltelefon garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 4070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Fedezd fel az új dimenziót a Sapphire RX 7800XT-vel!Kamatmentes rèszletre is!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP Elitebook Folio 9470m - i5-3GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" I DP I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest