- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- Milyen alaplapot vegyek?
- Milyen videókártyát?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Bluetooth hangszórók
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- Melyik tápegységet vegyem?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
-
PROHARDVER!
iPhone felhasználók szakmai topikja
Kérek mindenkit, hogy a topikban kulturáltan kommunikáljunk: [link]
Archívum #1
Archívum #2
Új hozzászólás Aktív témák
-
addikt
válasz alba-regia #287203 üzenetére
Szerintem jogosultság gond lesz. Arra a mappára van joga az adott usernek amivel beléptél?
Swift 1.3 GLX, Garmin Fēnix 6s, EOS R, Dell T110 II, iPad Pro, iPhone 15 Pro, Unifi
-
burgatshow
veterán
Nekem így pöpecül működik: [kép]
a macOS és Egyebek füleken semmi nincs engedélyezve, kivéve az Egyebek/A címtárban lévő almappákon végrehajtott módosítások megfigyelése opció.
[ Szerkesztve ]
-
adika4444
addikt
HA újracsatlakoztatod megjelenik?
Engem azzal bosszantott az iOS 15.akárhány óta és emelte éteri magasságokba a 16-ossal a fájlok SMB-n át, hogy random megszakadt a kapcsolat, de ilyenkor kiírta, hogy hiba a betöltés során és nem ment az újra gomb. Ezt azzal megfejelte, hogy 10-ből 8-szor ugyan a meghajtó kiadása majd újra felvétele megoldotta a gondot, de a maradék két esetben rommáfagyott a telefon.
Ha nagynehezen hozzáfértem a fájlokhoz, akkor azzal szórakoztatott, hogy ha rá akartam másolni valamit, vagy elszállt 100093-as hibával, vagy szénnéfagyott, vagy nem írt hibát, csak létrehozott egy 0 bájtos üres fájlt.A szerverem egy Debian Bullseye, szóval a Samba az elég változatlan rajta úgy a két évvel ezelőtti megjelenés óta, így Apple fronton kerestem a hibát amit meg is találtam.
A megoldás, hogy a smb.conf-ba be kell rakni a global-ba ezeket a sorokat (nem tudom, Syno-n hogy lehet ezt megcsinálni)
server string = %h
server min protocol = SMB2
client min protocol = SMB3
disable netbios = yes
smb encrypt = required
#this is most important to allow copy from iOS files APP to the SMB server
vfs objects = catia fruit streams_xattr
Az utolsó sor a legfontosabb, a többit már nem volt kéztetésem tesztelgetni, hogy kell-e. A sorok Reddit-ről, Samba doksiból és Serverfault-ról származnak. Aki a Netbios-t használja, az figyeljen rá, hogy az egyik sor kikapcsolja, én így használom, mert WireGuard VPN-en át így jobban működik.üdv, adika4444
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone 13 256 GB
- ÚJ Bontatlan Iphone 16 Pro / 16 Pro Max Kifizetett! Számlával + Garanciával Futár - Beszámítás ON!
- ÚJ Bontatlan Iphone 16 Pro Max Kifizetett Számlával + Garanciával Futár - Beszámítás ON!
- ÚJ Bontatlan Iphone 16 Pro Kifizetett Számlával + Garanciával Futár - Beszámítás ON!
- Xiaomi MI 11 8/256GB
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest