- Hobby elektronika
- Vonalkód olvasó beállítása
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Projektor topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Gamepad
-
PROHARDVER!
iPhone felhasználók szakmai topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
herdsman12
őstag
válasz
hitchins #260936 üzenetére
Már többször kipróbáltam saját iPhone és az iCloud jegyzetekkel is, de a régi jegyzeteket csak a régi jelszóval érem el.
Annyi zavar van a dologban, hogy a linken említett jelszó alaphelyzetbe állítás helyett a telefonon “Jelszó módosítás” (kell a régi jelszó), illetve “Új jelszó beállítása” (nem kell a régi jelszó, de csak az új jegyzetekre lesz érvényes) lehetőségek vannak.
Az egyértelmű, hogy, ha Touch vagy Face ID be van kapcsolva, akkor bármilyen jelszóval védett jegyzet elérhető.
Akkor van gáz és jelszó kérés, ha nem stimmel vagy ki van kapcsolva a Touch vagy Face ID.
Most próbából az iCloud jegyzeteknél beállítottam új jelszót és amikor szándékosan a régit adtam meg (ez a saját iPhone jelszava is), az áruló kiírta, hogy a “saját iPhone jelszavát adtam meg”.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- BestBuy topik
- Hobby elektronika
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Vonalkód olvasó beállítása
- Nintendo Switch 2
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Négy modellből áll a Xiaomi idei rolleres kínálata - bemutató
- [Re:] Deezer - A francia Spotify?
- További aktív témák...
- iPhone 13 128GB Midnight Blue 2026.04.29.-ig GARANCIA!
- Samsung Galaxy S25 Ultra 1TB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Akku: 100%, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy S21 Ultra 8/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- 0% THM 3 havi részlet! Beszámítás, 27% áfa, Sapphire Nitro+ RX 9070XT 16GB készletről
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA be quiet! 650W
- BESZÁMÍTÁS! MSI Crosshair 17 HX Gamer notebook - i7 14700HX 64GB RAM 1TB SSD RTX 4060 8GB WIN11
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L390 - i7-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Iphone 15 Plus 128GB Pink Dobozos 12 Hónap Garancia
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest