Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
janeszgol
félisten
Teljesen igazad van. Én sokat őrlődtem ezen a telón. Az SoC-t és a ram mennyiségét mgtudva az év vétele, aztán a kamera specet megnézve már görbült a szám, aztán látva a teszteket megint kezdtem pozitívban látni a telót. De elengedem és kikövetem a topikot.
16e helyett 128 GB-os i15-öt veszek májusban az előfizumhoz. Nem akarok drága telót, mert van 14-em újonnan kettő is, van 15 Plus meg sima 16, de nem akarok készülék nélkül hosszabbítani, az pazarlás lenne. Havi 8-10-12 ezer ft belefér. Tudom nincs rá AI, meg "csak" 6GB ram, de a kamera sokkal jobb, a kijelzője jobb, és maga a telefon hogy is mondjam modernebb.
Ettől függetlenül aki egy jó telefont keres, továbbra is azt mondom az 300-ért, illetve a 256-os verziót 350-ért gondolja meg, mert időtálló lesz. 8 GB ram, AI, erős SoC (pláne prociban). De én kikövetem a topikot.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Funkciók és hiányosságok kissé érthetetlen egyvelege e telefon lételeme.
- iPhone topik
- AliExpress tapasztalatok
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S21 Ultra - vákuumcsomagolás
- Ingatlanos topic!
- Energiaital topic
- OLED TV topic
- Csak 15 ezret kérnek ezért az autós fejegységért - hát olyan is
- Autós topik
- Hosszabb bemutatót kapott a RoboCop Rogue City - Unfinished Business
- További aktív témák...
- Google Pixel 9 Pro 256GB Obsidian, Karcmentes, Újszerű Állapotú, Fekete, Garanciális
- Samsung Galaxy S21 Ultra 12/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 13 256GB, Akku: 89%, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB, Akku: 87%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 14 128GB, Akku: 88%, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Így lesz a Logitech MX Keys magyar billentyűzetes
- Samsung Galaxy Tab A8 32GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
- HPE Apollo 4200 Gen9 2U rack szerver, 1x E5-2620v4, 64GB RAM, 24x3.5" 2U-ban! ÁFA-s számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest