Hirdetés
-
PROHARDVER!
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lucky106
újonc
Köszönöm a gyors válaszokat! Azért erre reagálok mert pont ez a felvetett hiba, ami ha engem lehet, hogy nem is zavar mást felbosszantana állandóan. Tudom ez nem egy olyan kapcsolat mint az iPhone és a Watch között. De az, hogy valaki használja az iPadet, utána 3 óra múlva (közben nincs forgalom, aktivitás) megint akarja és addigra újra kell csatlakoztatni ebben az esetben nem tudnám neki választani.
-
Lucky106
újonc
Sziasztok! Abban kérném a segítségeteket, hogy édesanyámnak vennék ajándékba egy iPad 9,7" (2018) at de nem tudom megállapítani melyik változatnak van értelme. A lényeg, hogy tudjon rajta bárhonnan netezni. Ha Ő nem Cellulart kapna hanem mondjuk egy 128gb Wi-Fi-set akkor a telefonjárol megtudja osztani úgy, hogy ne dobja le a hotspotot? (gyakori volt, hogy iPhone-iPhone között egy idő után levette a megosztást) ha ez iPad esetében is így van akkor mindenféleképpen Cellular kell. Átlag felhasználásra lenne, így kiváncsiságból kérdezem gondolkodjak a régebbi verziók beszerzésén e vagy mindig a legújabb.
Új hozzászólás Aktív témák
- LEGO klub
- World of Tanks - MMO
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Milyen monitort vegyek?
- Fizetős szoftverek ingyen vagy kedvezményesen
- WayteQ blog: Megérkezett az x995 androidos GPS
- OnePlus 15 - van plusz energia
- BestBuy topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- iPad Pro 11-inch M2 Wi-fi + Cellular 5G 128GB Silver
- Samsung Galaxy Tab S10 FE (SM-X520) 128 GB / 8 GB újszerű karcmentes állapot + Spigen tok
- Samsung Galaxy Tab S11 Ultra 256GB 5G
- szinte új iPad (A16) (11. generációs) Wi Fi 128GB silver ezüst 2 év Apple garancia ajándék tok
- Bomba ár! ÚJ, bontatlan iPad AIR 11 6.gen M2 CHIP! 256GB WIFI + 5G Cellular KÁRTYAFÜGGETLEN!
- Több darab! MacBook Pro 16" M1 32GB RAM 27%-os áfás számla
- AKCIÓ! Apple Studio Display 27 5K Nanotexturált üveg monitor garanciával hibátlan működéssel
- Új, Aktiválatlan iPhone 17 (256 GB) (rendelhető)
- Apple iPhone X Space Gray Ikonikus dizájn, Face ID, OLED kijelző 64 GB Használt, megkímélt ,100%
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest