- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- iPad topik
- Tápokról alaposan - mélyvíz
- Végleg lemondott a régi gépekről a Steam
- SSD kibeszélő
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Kellemes karácsonyi ünnepeket!
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
-
PROHARDVER!
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
tanulo1
csendes tag
Üdv. Vettem egy ipad mini 5 tablettet. Régen volt egy iphonom regisztráltam egy gamil.com os emailcimmel annó. Viszont most nem engedi újra aktiválni, végülis semmit nem enged, ezt írja az tapblett is, és az https://iforgot.apple.com/password/verify/appleid oldal is. (Ez az Apple ID nem érvényes vagy nem támogatott) Kérdésem az lenne hogy tudok e ezzel kezdeni valamit? Ezt az email címet használom( amit nem enged), nem szeretnék fölöslegesen új mail címet csinálni. Köszönöm a válaszokat.
-
tanulo1
csendes tag
Üdv, Szeretnék venni egy ipad air 3-at vagy esetleg egy ipad pro 10.5 zoll os verziót(melyik lenne a jobb választás)? , találtam is használtam jó áron. Érdeklődnék hogy ugye holnap lessz egy apple event, amin elméletileg bejelentenek egy új tabletet is, és az érdekelne hogy lejebb fognak e menni a mostani ipadek árai? Ha igen akkor nem veszek most, de ha csak jövőre kezdenek el leesni az árak akkor viszont veszek most. Köszönöm a válaszokat.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 - 7 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térné
- Kindle Voyage REKLÁMMENTES könyvolvasó eladó (fizikai lapozógombok, egy síkban levő kijelző!)
- Samsung Galaxy Tab S11 Ultra 256GB 5G
- Bontatlan Új M2 M4 IPAD PRO 2022 12,9 128GB - 256GB Wi-Fi Azonnal DEÁK TÉRNÉL Átvehető
- Eladó ÚJ Hoco HD Wi-Fi SIM Android A10 10.1"tablet / 24 hó jótállás
- Apple iPhone 11 128 GB Lila 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3693
- Sony WH-1000XM5 zajszűrős fejhallgató
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO ThinkPad P15 Gen2 - i7 11800H 32GB DDR4 1TB SSD Quadro A2000 4GB WIN11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest