Hirdetés
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Milyen notebookot vegyek?
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Kötelező frissítésnek számít a Microsoft legújabb csomagja a Windows 11-hez
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Hordozható Linux terminál billentyűzettel és érintőképernyővel
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- VR topik
- TCL LCD és LED TV-k
- Saját memóriaszabvánnyal küzd a memóriahiány ellen az ASRock
-
PROHARDVER!
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
tanulo1
csendes tag
Üdv. Vettem egy ipad mini 5 tablettet. Régen volt egy iphonom regisztráltam egy gamil.com os emailcimmel annó. Viszont most nem engedi újra aktiválni, végülis semmit nem enged, ezt írja az tapblett is, és az https://iforgot.apple.com/password/verify/appleid oldal is. (Ez az Apple ID nem érvényes vagy nem támogatott) Kérdésem az lenne hogy tudok e ezzel kezdeni valamit? Ezt az email címet használom( amit nem enged), nem szeretnék fölöslegesen új mail címet csinálni. Köszönöm a válaszokat.
-
tanulo1
csendes tag
Üdv, Szeretnék venni egy ipad air 3-at vagy esetleg egy ipad pro 10.5 zoll os verziót(melyik lenne a jobb választás)? , találtam is használtam jó áron. Érdeklődnék hogy ugye holnap lessz egy apple event, amin elméletileg bejelentenek egy új tabletet is, és az érdekelne hogy lejebb fognak e menni a mostani ipadek árai? Ha igen akkor nem veszek most, de ha csak jövőre kezdenek el leesni az árak akkor viszont veszek most. Köszönöm a válaszokat.
Új hozzászólás Aktív témák
- Új állapotú iPad air M2 cellular 128 GB, + Apple Pencil Pro, 1,5 év garancia
- Apple iPad 10 64GB pink eladó, újszerű, tokkal és ceruzával
- ELADÓ ÚJ 1 HETES, EZÜST Surface Pro 10 Intel Core Ultra 7 165U 16GB RAM 512GB SSD 1 év gar
- iPad Mini 7 128gb +garancia
- Apple Pencil Pro hibátlan 2027.10.28.Alza jótállás
- 27% - ASUS Vivobook S15 OLED Notebook! Ryzen 5 5600H / 24GB 3200MHz / 500GB NVMe
- Lenovo T14 Gen3 Ryzen5 6650U -Refurbished, Garancia!
- AKCIÓ! Inno3D iChill X3 RTX 3080 Ti 12GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Endgame Gear & Xtrfy gamer egerek /MZ1/OP1 8K/XM2we/XM1R/XM1 RGB (fehér/fekete/lila)/
- Apple iPhone 17 Pro 512GB & 1TB Bontatlan Független Összes Szín / 27% áfás ár
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest