Hirdetés
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Házimozi belépő szinten
- OLED monitor topic
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen széket vegyek?
- Ilyet se látunk minden nap, már füstölt a GeForce, de a játék még futott
- SSD kibeszélő
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
-
PROHARDVER!
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
chubii
senior tag
Sziasztok!
Problémáim akadtak a hanggal (iPad Mini 2 iOS 8.1). Néha bekapcsoláskor mikor kéri a kódot az első kattanás megvan, de a 2. számnál már elhalkul és utána semmilyen hangot nem lehet kicsikarni belőle. 1 vagy több újraindítás segíteni szokott, de akkor is idegesítő. Majdnem minden második indításnál előjött. A héten viszont teljesen eltűnt a hang.... Restore-t terveztem, de gondoltam előbb megkérdezlek titeket. Illetve a software frissítés megoldhatná a problémát ? Nem tudom verzió-hibának számít-e ez, kinél fordult még elő.... Ha nem muszáj nem frissítenék.
ui.: Gari tavaszig még van rá, szóval ha hardware probléma lenne be tudnám adni szervízbe
Köszönöm

-
chubii
senior tag
Sziasztok !
iPad Mini 2 vételén gondolkozok. Olvasgattam a fórumot és sok egyéb írásos anyagot is, de lenne 1 kérdésem.
Most akkor végülis mindegy, hogy honnan veszem meg, a garancia vagy újraindul vagy nem ? APR-től véve nyilván újraindul, de én most ExtremeDigital,Aqua,MediaMarkt,stylebolt kaliberű üzletekre gondolok. Vasinger! fórumtárs esetét olvastam nemrégiben például.
A Stylebolt 89 és 104 ezres ajánlata igen jónak tűnik például (16/32 GB, csak wifi). Illetve ti melyik boltot favorizáljátok ?
Köszönöm !
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi Pad 6 erős 8/256GB mint az új nagyon gyors!
- Apple iPad Pro 12.9 4.Gen (2020) 94% (1év Garancia) + Ajándék tok
- Xiaomi Redmi Pad 8,7 64GB, Wi-ti, 1 Év Garanciával
- Honor Pad X8a 64Gb, 12 hónap Garancia, Fekete Színben, BestByet garancia + Biztosítás
- ÚJ Bontatlan Samsung Galaxy Tab A9+ 11" Wi-Fi 128GB 8GB RAM ! 1ÉV Samsung Jótállás
- Dell Precision 7550 i7-10850H 32GB 512GB Nvidia RTX5000 6GB 1 év garancia
- Surface Pro 7+ i5-1135G7 16GB 1000GB 1 év garancia
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- HIBÁTLAN iPhone 12 256GB Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4462
- iPhone 13 Pro 128GB 100%(1év Garancia)
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest