-
PROHARDVER!
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
ChiliChili
tag
válasz
vendingo
üzenetére
[link] Nekem is hasonló gondjaim vannak és ezt találtam magamnak, de még nem győzött meg és nem találtam róla értelmes reviewt.
Nem egyértelmű az oldal, mert a képeken két USB-C PORT van, de a táblázatban más van. Nekem arra kellene, hogy egy USB-C porton tudjam tölteni, egy másikon meg rá tudjak csatlakoztatni egy kártyaolvasót vagy SSD-t. Monitor (HDMI) csatlakozás nem kell, de olyat HUB-ot még nem találtam, amiben csak USB-C csatlakozók vannak. -
ChiliChili
tag
válasz
ChiliChili
üzenetére
Feladtam, elfogytak az ötleteim, eszközeim. Ti hova vinnétek szervízbe egy iPad 7-et?
-
ChiliChili
tag
iPad Air 13" és iPad Pro 13"-ra keresek megbízható tokokat. Van tapasztalata valakinek? Az aprón még elég gyenge a kínálat, a gyártó sajátjai meg nem igazán győznek meg, leginkább az áraik miatt. Az amazonon találtam néhányat, ami akár még jó is lehet, de jobb lenne felhasználói tapasztalat alapján választani.
Az iPad 7-es továbbra sem ébred fel, valószínűleg kimúlt az akkuja.
-
ChiliChili
tag
válasz
BB9000
üzenetére
Köszönöm, sajnos már mindet próbáltam, illetve az ajánlott szoftvernek van több változata is másik skinnel és mind fizetős, az ingyenes verzió kb. semmire sem jó ebben az esetben. Eddig a 3uTools volt a leginkább együttműködő, de a reboot miatt ott is megszakad a kapcsolat és nem sikerül a helyreállítás és emiatt nem is igazán venném meg a fizetős toolok egyikét sem, mert attól tartok, hogy fölösleges.
-
ChiliChili
tag
Segítségre van szükségem.
Hátha itt valaki tudja a megoldást.iPpad 7,11 Wi-Fi boot loop állapotba került, nem volt kikapcsolva és lemerült ha minden igaz 5% körülre az akku, ekkor kezdődött a probléma. Egyszerűen nem tudok életet lehelni bele. Próbáltam DFU módot, Recovery módot, de folyamatosan csak újraindul. A 3uTools látja, elkezdi a flash folyamatot, de az iPad közben újraindul és ekkor elveszíti a kapcsolatot a géppel. Hogyan lehetne ebből az állapotból kibillenteni, van ötletetek?
3uTools / iTunes Flash log részlet (macOS Sonoma):
22:50:54.460: Flash error code: 4013.22:50:54.460: Flash error explanation: Unexpected device state 'Recovery' expected 'RestoreOS' (Probably caused by corruption or panicin the bundle's restored)22:50:54.460: Flash failed!22:50:54.460: ---------------------------------------------------------------------------------If it is not a hardware error, you may consider:1. Connect another genuine cable to the rear USB port of a fully powered case2. Repair drivers with the iTunes Utility in Toolbox and flash again later---------------------------------------------------------------------------------22:50:54.460: Spent: 00 hour(s)01 minutes
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B450 R5 2600X 8GB DDR4 250GB SSD 120GB SSD GTX 1050Ti 4GB Gamdias Argus E1 400W
- Dell Precision M6800 17,3" FHD, i7, Quadro 4GB workstation notebook számlával, garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 64GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3453
- 137 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080 - 4 ÉV GARANCIA!
- Eladó egy Xiaomi 12T pro Töltővel adom
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Hátha itt valaki tudja a megoldást.