Hirdetés
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Lenovo Legion és IdeaPad Y széria
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Házimozi belépő szinten
- Gaming notebook topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen videókártyát?
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Vezetékes FEJhallgatók
-
PROHARDVER!
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
r3dsnake
nagyúr
válasz hallerlaller #16925 üzenetére
Csak a GSM változatban van GPS.
-
d.tiborz
aktív tag
-
d.tiborz
aktív tag
válasz hallerlaller #16922 üzenetére
Ment PÜ.
-
d.tiborz
aktív tag
válasz hallerlaller #16909 üzenetére
Ha drónhoz kell ( talán DJI-hoz? ), akkor "cellular" verziót vegyen, mert csak azokban van gps vevő. A wifi-s változatból az Apple kihagyta. Nekem Mini4 van, számomra az tökéletes méret.
-
Süvi
őstag
válasz hallerlaller #16916 üzenetére
Magánszemélyként vagy cég nevére veszi a készüléket?
Ha magánszemélyként, akkor jó ha Apple Premium Reseller Boltból (apple.hu, istlye, icentre, MM, ED (eddig azt hittem, hogy hivatalos)), mert akkor jár +1 év szavatosság.
Ha cégként, akkor meg lehet venni a legolcsóbb helyen is, ahol adnak 27-es számlát, mert 1 év fog járni.
Korábban már én is linkeltem ezt az oldalt, de azóta kicsit megváltozott.[ Szerkesztve ]
-
D4ni
őstag
válasz hallerlaller #16916 üzenetére
Én az edigitalnál azért nem venném meg mert ők sem hivatalos apple foralmazók, bármennyire is nagy cég. Ahol venném: media, istyle,icetre, szolgáltató. Főként a 2. év szavatosság miatt. Nemrég kaptunk telefon cserét 21 hónapos iphone 6s-re alaplaphiba miatt, és újraindult a 2 év gari+szavatosság.
"Fujigama? Nem ismerem ezt a márkát. - Csak kívül Fujigama, belül Sony "
-
D4ni
őstag
válasz hallerlaller #16911 üzenetére
Ha 27%-számla kell róla szerintem az áru kereső háromnegyede kiesik, mert 0 perces használtként árulják 0%-os számlával max, amit meg csak költségnek lehet elszámolni . Nem is olyan régen végigjártam ezt az utat. Már csak az a kérdés hogy jó-e a nullás számla .
[ Szerkesztve ]
-
D4ni
őstag
Attól az oldaltól ami egy konkrét típust árul abszolút nem azonos névvel én elfelejteném őket. Profi cég lehet 😀
-
Süvi
őstag
Milyen Ipad-ok vannak.
Az linkelt oldalon megjelenő Air3 az Air2-t leváltó Ipad 9,7 2017, tévesen szerepel a névben az Air, az Apple már nem hívja úgy hivatalosan. -
Ragnar95
félisten
válasz hallerlaller #16909 üzenetére
Ez nem Air, ez a legújabb sima iPad (tehát nem Pro), ami csak simán iPad néven fut.
Hardveraprón van pár megbízható eladó, én karsaitomasztól vettem már jópár terméket és tökéletesen megbízható, illetve elég jó áron adja az Apple termékeket.
Jelenegl iPad Pro 12.9", iPad Pro 10.5", iPad 9.7" és iPad Mini 7.9" a 4 iPad modell, amit újonnan árul az Apple.Privátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPad Pro 13" M4 - 2024, Cellular, WiFi 256GB, Apple garancia, ezüst, doboz
- iPad Air 13" M2 - 2024, Cellular, WiFi, Apple garancia, szürke, doboz
- Apple iPad mini 7th Gen. (2024) 8.3" WIFI 128GB Purple, Bontatlan, Új, 1 Év Apple Garancia
- Apple iPad 9., Space Gray, új állapotú, 64GB, Wifi, 10.2'' Retina kijelző + ajándék Pencil
- Apple iPad mini 7th Gen. (2024) 8.3" WIFI 128GB Space Gray, Bontatlan, Új, 1 Év Apple Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest